Mehtap Erel’den bir korku-komedi romanı: “Yatır”

Aralık 8, 2016

Mehtap Erel’den bir korku-komedi romanı: “Yatır”

yatirMehtap Erel’in “Yatır” adlı romanı Yitik Ülke Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Mehtap Erel’in yeni kitabı “Yatır”, iki farklı disiplini başarıyla harmanlayan ve okuru ele geçirip sürükleyen başarılı bir korku-komedi romanı. Yazarın “Yatır” adını verdiği eser şimdiden büyük ilgi görüyor. Mehtap Erel’in üçüncü kitabı “Yatır”, edebiyatımızda Anadolu Korku olarak adlandırılan türe özgün ve güçlü bir katkı aynı zamanda. Yitik Ülke Yayınları’nca yayımlanan kitabın arka kapak yazısında okura şöyle sesleniliyor:

Aile kabristanlarının olduğu köye giden iki arkadaş. Eski bir köy evi… Köy halkının çekindiği yıkılmış bir yatır… Mezar yerini onarmak için bir araya gelenlerin yaşadığı ürkütücü olaylar. Her şey normalmiş gibi ilerlerken yolda yaşanan gariplikler. Köye yaklaştıkça artan gerilim. Mezarın kendiliğinden yıkılmadığı öğrenilince ödenen ağır bedel!

Buraya kadar her şey korku sinemasının tipik bir örneğini andırıyor, değil mi? Hayır, hayır! Rahat olun. Mehtap Erel’in konuşma diliyle ve o eğlenceli üslubuyla yazdığı Yatır, sizi sadece korkutmayacak, zaman zaman gülümsetecek de. Ülkemizde fazla örneği olmayan korku-komedi tarzındaki “korkunçlu” bu romanı büyük bir keyifle okuyacaksınız.

edebiyathaber.net (8 Aralık 2016)

Yorum yapın