MAGMA ve Boğaziçi Gençlik Korosu için erkek korist seçmeleri başlıyor

Ocak 26, 2017

MAGMA ve Boğaziçi Gençlik Korosu için erkek korist seçmeleri başlıyor

secme_görselBoğaziçi Caz Korosu bünyesindeki karma koro MAGMA ve Boğaziçi Gençlik Korosu için erkek korist seçmeleri başlıyor.

“Dünya Şampiyonluğu” dahil pek çok prestijli ödülün sahibi olan ve en üst düzey festivallerden aldığı özel davetlerle ülkemizi dünyanın dört bir yanında başarıyla temsil eden Boğaziçi Caz Korosu, koro müziğinin gelişimine öncülük eden çalışmalarıyla ses getirmeye devam ediyor. Koronun bünyesinde yer alan, şef Masis Aram Gözbek yönetimindeki karma koro MAGMA ve Boğaziçi Gençlik Korosu için erkek korist seçmeleri başlıyor.

2014 yılından bugüne 5 ödül, 50’ye yakın performans, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan sosyal sorumluluk projesi “Benim Kitabım Senin Kitabın” ve dinamik kadrosu ile fark yaratan Boğaziçi Gençlik Korosu daha da büyük hedeflerle yoluna devam ederken, geçtiğimiz yıl kurulan MAGMA ile Boğaziçi Caz Korosu ailesi daha da büyüdü. 20 yaş ve üzerinde olan, koroda şarkı söylemek ve koro müziği alanında kendini geliştirmek isteyen herkes için yepyeni ve benzersiz bir oluşum olan MAGMA, kısa sürede çalışmalarının güzel sonuçlarını almaya başladı.

Boğaziçi Caz Korosu ailesinin hedeflerini, hayallerini her fırsatta dile getiren şefi ve sanat yönetmeni Masis Aram Gözbek, “Tüm dünyada ve Türkiye’de şarkı söyleyerek yetişen nesillerin olmasını hayal ediyoruz. Bu hedefimiz için, her şeye rağmen var gücümüzle çabalamaya devam edeceğiz.” dedi. MAGMA’ya ya da Boğaziçi Gençlik Korosu’na katılarak Boğaziçi Caz Korosu ailesinin bir parçası olmak, benzersiz projelerde yer almak, hayatında müziğe yepyeni bir kapı açmak isteyen erkek korist adayları için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017.

Başvuru Formu: www.bogazicicazkorosu.com

www.facebook.com/bogazicijazzchoir

www.facebook.com/bogazicigenclikkorosu

www.facebook.com/magmachoir

Bilgi için; Gülüm İmrat / E-posta: [email protected] / GSM: 0536 425 22 02

edebiyathaber.net (26 Ocak 2017)

Yorum yapın