Mad Men dizisinin yaratıcısından sıra dışı bir roman: “Her Şey Kızım İçin”

Temmuz 6, 2018

Mad Men dizisinin yaratıcısından sıra dışı bir roman: “Her Şey Kızım İçin”

Mad Men dizisinin yaratıcısı Matthew Weiner’ın son kitabı Her Şey Kızım İçin, Doğan Kitap’tan yayımlandı. 

Tanıtım bülteninden:

Mad Men dizisinin yaratıcısı Matthew Weiner’dan, sıradan tutkuların sıra dışı sonuçları üstüne etkileyici bir roman.  Her Şey Kızım İçin, sevdiklerimizi korumak için ne kadar ileri gidebileceğimizin etkili bir anlatımı.

Mark ve Karen Breakstone çifti hayalini kurdukları, varlık ve mutluluk dolu bir hayata kavuşmuşlardı. Güzel ve sıra dışı kızları Heather da bu tatlı fotoğrafın en iyi tamamlayıcısıydı. Yine de kendilerini zirveye ulaşmış gibi hissetmiyorlardı. Aile içi çalkantılar, ergenlik sorunları ve karı koca gerilimi, bir türlü kurtulamadıkları can sıkıcı gölgelerden bazılarıydı… Bir gün üst komşularının evinde başlayan inşaat, kurdukları güvenli aile ortamını temelinden sarsacak, başta kızları Heather olmak üzere sahip oldukları bütün güzellikleri tehdit edecekti.

Yazar hakkında:

Matthew Weiner, Wesleyan Üniversitesi’nden mezun oldu, Güney California Üniversitesi’nde sinema üzerine mastır yaptı. “TheSopranos” dizisinin yazarları arasında yer aldı. Kült dizi “Mad Men”in yaratıcısı olan Weiner evli ve dört çocuk babası. Her Şey Kızım İçin, onun ilk romanı.

Yorum yapın