Louise Hay’den “Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev”

Temmuz 20, 2016

Louise Hay’den “Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev”

kendini-sevLouise Hay’in “Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev” adlı kitabı, Altın Kitaplar Yayınevi etiketiyle 1 Ağustos’ta yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Düşünce Gücüyle Tedavi kitabının yazarı, metafizik eğitmeni Louise Hay, pilates, meditasyon ve beslenme uzmanı Ahlea Khadro ve kronik sağlık sorunları, bağımlılıklar konusunda uzman Heather Dane’den muhteşem bir şifa kitabı: Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev!

Louise Hay, kitaplarında okurlarına yıllarca sağlıklı ve mutlu bir yaşam için neler yapmaları gerektiğini gösterdi. Kitapları, konferansları ve makaleleriyle milyonlarca kişinin yaşamlarına dokundu. Şimdi ise okurlarının karşısına Ahlea Khadro ve Heather Dane ile birlikte çıkıyor. Bu üç değerli kadın, hazırladıkları bu kitapla, sağlıklı bir yaşama dair her zaman yararlanabileceğiniz ipuçlarını sizinle paylaşıyor.

Aklınızdan geçen her düşünce, geleceğinizi yaratır!

Bu kitap son moda diyetlerle, uygun beden ölçüsü dayatmalarıyla ve karmaşık hesaplarla dolu bir çalışma değil.

Bu kitapla, Louise Hay’i hayatı boyunca sağlıklı, canlı ve güçlü kılan ipuçlarını, mönüleri, yemek tariflerini ve alıştırmaları öğreneceksiniz. Bunun da ötesinde kalbinizi, bu inanılmaz yolculukta kendinizi sevmenin ve desteklemenin yeni yollarına açacaksınız…
Çünkü bu kitap bir aşk öyküsüdür!

“Düşüncelerinizi ve inançlarınızı genişletince, sevginiz özgürce akar. Kendinizi sıkınca, dışarıya kapatırsınız. Son kez âşık olduğunuz zamanı anımsıyor musunuz? Yüreğiniz haykırıyordu! Harika bir duyguydu. Kendinizi sevmek de böyle bir şeydir ve bir kez bu sevgiyi bulunca, asla ondan ayrılmazsınız…”

edebiyathaber.net (20 Temmuz 2016)

Yorum yapın