Lisa Simpson’ın sesi İstanbul Kitap Fuarı’nda

Ekim 4, 2013

Lisa Simpson’ın sesi İstanbul Kitap Fuarı’nda

Dünyaca ünlü “The Simpsons” çizgi dizisinde Lisa Simpson’ın sesi olarak Almanya’da iyi tanınan Sabine Bohlmann, 6-8 Kasım tarihleri arasında Kelime Yayınları’nın konuğu olarak 32. İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak.

Çalısüpürgesi’nin Muhteşem Dünyası isimli 5 kitaplık dizisi Kelime Yayınları’ndan yayımlanmakta olan Sabine Bohlmann, oyunculuk eğitimi aldıktan sonra birçok farklı televizyon filminde ve dizisinde oynamış, aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak çalışmış. 1980’ler ve 90’lar arasında onun sesinin bulunmadığı tek bir çocuk programı yok (The Simpsons dışında Sailormoon ve Pokemon en ünlüleri).

Bohlmann, Çalısüpürgesi’nin Muhteşem Dünyası’nda kitabın esprili, duygu dolu ve akıllı kahramanına müthiş maceralar yaşatarak küçük büyük tüm okuyucularına umut ve iyimserlik hediye ediyor.

Çalısüpürgesi, yüzen eviyle birlikte, bir aşağı bir yukarı, nehir boyunca yol alır. Anlayışlı tavuğu Çilli ile dünyada gülümsemeyi becerebilen tek keçi olan Vanilya da bu yolculukta ona eşlik eder ve hep birlikte, her kitapta yeni maceralara doğru yelken açarlar.

edebiyathaber.net (4 Ekim 2013)

Yorum yapın