Liane Moriarty’den çok satan roman: “Suçlu, Hem de Çok Suçlu”

Mayıs 23, 2017

Liane Moriarty’den çok satan roman: “Suçlu, Hem de Çok Suçlu”

Suclu Hem de Cok SucluLiane Moriarty’nin Suçlu, Hem de Çok Suçlu adlı çok satan romanı, İstem Erdener çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Romanları çok satanlar listelerinden hiç inmeyen Liane Moriarty’den sırlara, dostluğa, kıskançlığa, evliliklere dair gerilim dozu yüksek bir roman: Suçlu, Hem de Çok Suçlu, hep kitap etiketiyle 26 Mayıs’ta raflarda!

Geçtiğimiz yıl Goodreads sitesinin bir numarası olan Suçlu, Hem de Çok Suçlu, New York Times Çok Satanlar Listesi’nde de haftalarca kaldı.

Sıradan bir günün aslında ne kadar sıra dışı olabileceğini hiçbiri tahmin edemezdi. Üç yetişkin çift, üç güzel çocuk, şahane bir bahçe ve bir barbekü partisi… Eğlenceli bir hafta sonu geçirmenin önünde ne gibi bir engel olabilir ki? Oysa hepsinin hayatının sonsuza kadar değişeceği bir gece olacaktır bu.

“Bu kitap Liane Moriarty’nin en beğenilen romanlarından biri olacak. Suçlu, Hem de Çok Suçlu şüpheli dostlukları, gizlenen çatışmaları, vadesi dolmuş evlilikleri mercek altına alıyor.”

New York Times

LIANE MORIARTY HAKKINDA

Liane Moriarty, 1966 yılında Sidney’de doğdu. Çok satanlar listelerinden hiç inmeyen romanları dünya çapında altı milyondan fazla okura ulaştı, otuz beşin üstünde dile çevrildi. Yazarın, hep kitap’ın yayın programında olan Big Little Lies adlı romanı New York Times’ın çok satan kitaplar listesinde 1 numaraya oturdu. Roman, başrollerinde Nicole Kidman ile Reese Witherspoon’un oynadığı televizyon dizisine uyarlandı ve dizi, ABD’nin en önemli kanallarından HBO’nun en çok izlenen dizileri arasında yer aldı.

edebiyathaber.net (23 Mayıs 2017)

Yorum yapın