LEMUR’un Eylül sayısı yayında

Eylül 13, 2018

LEMUR’un Eylül sayısı yayında

E-dergi LEMUR’un Eylül sayısı yayımlandı.

LEMUR’a eylül sayısında Birol Tezcan, Nebil Özgentürk, Mahir Ünsal Eriş ve daha pek çok isim eşlik ediyor. Kapak çizimini Efecan Sezer’in yaptığı LEMUR’un bu ayki kapağında Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş yer alırken, kapak yazısını ise “Bende Kalan Neşet” isimli yazısıyla Birol Tezcan kaleme almakta.

L – Koltuk köşesiyle okurlarına da yer veren LEMUR’da bu ay; spordan müziğe geniş bir pencere açılıyor. Mert Erez, Metin Oktay’ı kaleme aldığı yazısı ‘Metin Olmak’ ile dergide yer alırken, müzisyen Ayşegül İnci ise Nurdan Eker ile müzikle iç içe keyifli bir söyleşi gerçekleştiriyor. Ersin Perk’in karikatürleriyle eşlik ettiği LEMUR eylül sayısında, Nebil Özgentürk’ün ‘Aşiyan’da ve Galatasaray’da Tevfik Fikret’ yazı dizisinin dördüncü bölümü de yer alıyor.

“Konuşan Lemur” projesiyle, görme engelli vatandaşlara sesli öykü yayını yapmakta olan LEMUR, yeni sayısıyla hem eğlendirip, zaman zaman geçmişe götürürken hem de Gülşah Özdemir Korkyürek’in yazısıyla modern insanın sorunlarına değinerek anne babalığa kadar uzanıyor.

Dergiyi okumak için>>>

edebiyathaber.net (13 Eylül 2018)

Yorum yapın