LEMUR Ekim Sayısında Fransız Ezgisi

Ekim 4, 2018

LEMUR Ekim Sayısında Fransız Ezgisi

LEMUR, ekim sayısıyla edebiyatseverlerle buluştu. Derginin bu ay kapak konuğu Kaldırım Serçesi lakaplı Fransız şarkıcı Edith Piaf oldu. 

Kısa süre önce yayın hayatına güçlü bir şekilde geri dönen LEMUR internet dergisi, geçtiğimiz günlerde ekim sayısını okurlarıyla buluşturdu. İnternet sitesi üzerinden ücretsiz takip edilebilen LEMUR’un on dokuzuncu sayısı, doyurucu içeriğiyle okuyucunun karşısına çıktı.

Her sayısında değerli isimleri ağırlayan LEMUR’a ekim sayısında Burak BayülgenMehmet Utku ŞentürkRemzi Karabulut ve daha pek çok önemli isim eşlik ediyor.

L-Koltuk köşesiyle okurlarına da yer veren LEMUR’da bu ay; hazırlamakta olduğu “Aşiyan’da ve Galatasaray’da Tevfik Fikret” yazı dizisinin final bölümüyle Nebil Özgentürk de yer aldı. Mehmet Utku Şentürk’ün İsveç korku sinemasını kaleme alırken, dergi ekibi ekim sayısında; Edgar Allan PoeCahit Sıtkı TarancıErol Günaydın ve Nilgün Marmara gibi değerli isimleri de unutmadı. Cihan Yılmaz’ın karikatürleriyle eşlik ettiği LEMUR ekim sayısında, Nazlı Demet Uyanık’ın yeni yazı dizisi “Şanu” ilk bölümüyle okurlarla buluştu.

“Konuşan Lemur” projesiyle, görme engelli vatandaşlarımıza sesli öykü yayını yapan LEMUR, yeni sayısıyla hem eğlendirip, zaman zaman geçmişe götürürken hem de Arda Özgüven’in “Esaretten, Tarihin Tozlu Sayfalarına” başlıklı yazısıyla Türk matbaacılığına değiniyor.

Dergiye dijital ortamda ulaşmak için >>

edebiyathaber.net (4 Ekim 2018)

Yorum yapın