Lauren Strasnick’ten çarpıcı bir roman: “Kalp Kırmanın 16 Yolu”

Ekim 3, 2017

Lauren Strasnick’ten çarpıcı bir roman: “Kalp Kırmanın 16 Yolu”

Lauren Strasnick’in Kalp Kırmanın 16 Yolu adlı romanı Özge Çağlar Aksoy çevirisiyle 6 Ekim’de hep kitap tarafından yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Lauren Strasnick’in ilişkilere ve kişiler arasındaki bütün güveni yerle bir eden ufak yalanlara dair çarpıcı romanı Kalp Kırmanın 16 Yolu, kimi zaman mektuplarla, kimi zaman mesajlaşma ve e-postalarla, heyecanlı başlayan bir ilişkinin hastalıklı sonunu gözler önüne seriyor.

Natalie ve Dan tanıştıkları an birbirlerinin çekimine kapılmıştı. Keyifli sohbetleri ve uyuşan kimyaları çabucak birbirlerine âşık olmalarını sağlamıştı. Dan Natalie’nin sanat yeteneğine ve anı yaşama dürtüsüne hayran olmuştu; Natalie ise Dan’in büyüsüne ve film yapımcısı olma hırsına.

Ama hepsi önceydi. Heyecanlı dakikalar öfke patlamalarına dönüşmeden önce. Birkaç ufak yalan bütün güveni yerle bir etmeden önce. Yüzlerce ufak çatlak onları parçalamadan, ilişkilerinin çirkinliğini ortaya çıkarmadan önce… Artık Natalie için nasıl kırıldığını, ne kadar üzüldüğünü gösterme zamanıdır. Bunun için 16 tane mektup yazarak Dan’in bulabileceği yerlere saklar. Her biri, ilişkiyi yaşayan iki insanın aslında olayları ne kadar farklı anladığının kanıtı niteliğinde 16 mektup…

Peki Dan kendisi için çok önemli olan bir günde bu 16 mektupla ne yapacak? İlişkilerde önemsiz görünen çatlaklar ne kadar derinleşebilir? Ufak yalanlar sadece ilişki içindekilere mi zarar verir?

edebiyathaber.net (3 Ekim 2017)

Yorum yapın