Larten Crepsley Efsanesi serisi devam ediyor

Ocak 19, 2015

Larten Crepsley Efsanesi serisi devam ediyor

lanetliler-satosu---larten-crepsley-efsanesi-3--kitap-Front-133 ülkede, 30 dile çevrilen Ucubeler Sirki  dizisi ile tanınan Darren Shan’ın Larten Crepsley Efsanesi serisinin üçüncü kitabı Lanetliler Şatosu Tudem Yayınlarından çıktı.

Ucubeler Sirki’nden önce… Darren Shan’dan çok önce… Larten Crepsley’nin henüz genç bir adam olduğu fırtınalı bir dönem vardı.

Dizinin üçüncü macerasında, kucağında bir bebekle Kuzey Kutbu’nda kaybolan Larten, hayatında hiç olmadığı kadar karanlık bir zamanla yüzleşmek zorunda kalıyor. Ufacık umut kırıntıları zifiri karanlıkları inceden aydınlatmaya başlamışken, yeni başlangıçlara yelken açan Larten büyük sona daha da yaklaşıyor…

Koca bir gemi dolusu mürettebatı katlettiği için vicdan azabına sürüklenen Larten önce kendisi ile hesaplaşıyor. Şimdi, içindeki karanlık mı ağır basacak, yoksa vampir gücü mü? Yeryüzünün merkezine giden zorlu yolda, hem cenneti hem de cehennemi aynı anda deneyimleme fırsatı yakalayan bu yalnız çocuğun ruhunu araftan kim kurtaracak? Her macerasında dehşet ve heyecan dozunu biraz daha artıran dört kitaplık Larten Crepsley Efsanesi’nin üçüncü halkası Lanetliler Şatosu, vampir edebiyatına ilgi duyan her yaştan okurun ilgisini çekecek.

edebiyathaber.net (19 Ocak 2015)

Yorum yapın