“Kürk Mantolu Madonna” D&R’a özel yeniden tasarlandı

Ağustos 6, 2018

“Kürk Mantolu Madonna” D&R’a özel yeniden tasarlandı

Çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan, edebiyat tarihimizin en önemli yazarlarından Sabahattin Ali’nin ölümsüz eseri “Kürk Mantolu Madonna” Yapı Kredi Yayınları tarafından D&R’a özel farklı kapak görseli ve baskısıyla raflardaki yerini aldı.

Sabahattin Ali’nin dünyada birçok dile çevrilen önemli eseri “Kürk Mantolu Madonna” çok özel bir tasarımla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’a özel ayrıcalıklarıyla satışa sunulmaya başladı.

Tüm kuşakların severek okuduğu roman, D&R için yeniden tasarlanan özel farklı kapak görseli, özel bez cilt yüzeyive baskısıyla D&R mağazalarında ve www.dr.com.tr’de kitap severleri bekliyor.

Kürk Mantolu Madonna romanında Maria Puder ve Raif Efendi’nin aşkını anlatan Sabahattin Ali, Raif Efendi’nin kendisiyle olan içsel yolculuğunu aşk ile birleştirerek okuyucuya sunuyor.

İlk baskı tarihi olan 1943 yılından itibaren tüm kuşakların severek okuduğu, modern klasikler alanında birçok ödüle sahip olan eser, düzenin sildiği kişiliklere yaşamın uçuculuğuna ve aşkın olanaksızlığına dair, yanıtlanması zor sorular soruyor.

edebiyathaber.net (6 Ağustos 2018)

Yorum yapın