Küçük Vampir yeni macerasında âşık oluyor

Şubat 23, 2018

Küçük Vampir yeni macerasında âşık oluyor

Angela Sommer-Bodenburg’un çocuklara yazdığı, Amelie Glienke’nin resimlediği Küçük Vampir 5 – Küçük Vampir Âşık Oluyor, Gülderen Pamir çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Vampirlerle ilgili öyküleri elinden düşürmeyen Anton ile karanlıktan korkan sevimli vampir Rüdiger’in sıra dışı dostluğunu anlatan Küçük Vampir dizisinin yeni macerası geliyor: Küçük Vampir 5 – Küçük Vampir Âşık Oluyor.

İlk kitabı 1979’da yayımlanan Angela Sommer-Bodenburg imzalı Küçük Vampir dizisinde toplam 20 kitap bulunuyor. hep kitap, tüm dünyada büyük beğeniyle okunan diziden dört kitabı ve Küçük Vampir Film Kitabı’nı geçen aylarda yayımladı.

Küçük Vampir 5 – Küçük Vampir Âşık Oluyor’da; Olga, Titrektaşzade mezarlığına misafirliğe gelince Küçük Vampir değişmeye başlar. Anton, iyice zayıflayan ve yüzü eskisinden de sararıp solan arkadaşını artık tanıyamaz olur. Çünkü Küçük Vampir, âşık olmuştur. Aşkı için her şeyi yapmayı göze alan Rüdiger, Dorothee Teyze’nin öfkesine bile göğüs gerer.

ANGELA SOMMER-BODENBURG HAKKINDA

Alman şair, yazar ve ressam. Hamburg Üniversitesi’nde, 1968-1972 yılları arasında sosyoloji, pedagoji ve psikoloji okudu. 1972-1984 yılları arasında ise Hamburg’taki bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yaptı. 1984’ten sonra serbest çalışmaya karar verdi. Bugüne değin kırkın üzerinde kitabı yayımlandı, otuzdan fazla dile çevrildi, 20 milyonun üstünde sattı.

edebiyathaber.net (23 Şubat 2018)

Yorum yapın