Küçük Vampir dizisinin iki yeni kitabı yayımlandı

Mart 6, 2019

Küçük Vampir dizisinin iki yeni kitabı yayımlandı

Angela Sommer-Bodenburg’un yazdığı, Amelie Glienke’nin resimlediği Küçük Vampir dizisinin yeni kitapları Küçük Vampir Noel’i Kutluyor ve Küçük Vampir Kont Drakula’yı Ziyaret Ediyor, Gülderen Pamir’in çevirisiyle 9 ve üstü yaş grubu için hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Karanlıktan korkan sevimli vampir Rüdiger ve vampirlerle ilgili öyküleri elinden düşürmeyen Anton’un sıra dışı dostluğunu anlatan Küçük Vampir dizisinden iki yeni macera daha geliyor: Küçük Vampir Noel’i Kutluyor ve Küçük Vampir Kont Drakula’yı Ziyaret Ediyor. Çocukların severek takip ettiği hep kitap logolu Küçük Vampir dizisinin iki yeni kitabı, 8 Mart’ta raflarda!

Angela Sommer-Bodenburg’un kaleme aldığı ve ilk kitabı 1979’da yayımlanan Küçük Vampir dizisinde toplam 21 kitap bulunuyor. hep kitap, tüm dünyada büyük beğeniyle okunan dizinin 14 kitabını ve Küçük Vampir Film Kitabı’nı geçen aylarda yayımladı. Küçük Vampir dizisi renkli maceralarla devam ediyor.

Küçük Vampir 15 – Küçük Vampir Noel’i Kutluyor

Anton’un canı sıkılıyordur, Noel’in yaklaşması bile onu heyecanlandıramaz. Derken annesi, Noel akşamı arkadaşlarını eve davet edebileceğini söyler. Bu, Küçük Vampir ile Anna’nın da kutlayacağı ilk Noel olacaktır.

Küçük Vampir 16 – Küçük Vampir Kont Drakula’yı Ziyaret Ediyor

Anna ve Rüdiger Transilvanya’ya dönünce Anton kendini çok yalnız hisseder. Onları ziyaret etmenin bir yolunu bulmaya çalışır. Neyse ki imdadına psikoloğu yetişir. Onun tavsiyesi ile anne babası Romanya’ya gitmeye karar verir.

9 yaş üstü çocuklara hitap eden Küçük Vampir Noel’i Kutluyor ve Küçük Vampir Kont Drakula’yı Ziyaret Ediyor kitaplarının çizimleri Amelie Glienke’nin imzasını taşıyor.

Gülderen Pamir’in Almanca aslından dilimize çevirdiği kitaplar, 8 Mart’tan itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

ANGELA SOMMER-BODENBURG HAKKINDA

Alman şair, yazar ve ressam. Hamburg Üniversitesi’nde, 1968-1972 yılları arasında sosyoloji, pedagoji ve psikoloji okudu. 1972-1984 yılları arasında ise Hamburg’daki bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yaptı. 1984’ten sonra serbest çalışmaya karar verdi. Bugüne değin kırkın üzerinde kitabı yayımlandı, otuzdan fazla dile çevrildi, 20 milyonun üstünde sattı. 

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (6 Mart 2019)

Yorum yapın