Küçük Vampir Dizisi üç yeni macerayla devam ediyor

Haziran 19, 2018

Küçük Vampir Dizisi üç yeni macerayla devam ediyor

Angela Sommer-Bodenburg’un “Küçük Vampir” dizisinin Küçük Vampir Kitap Okuyor, Küçük Vampir Esrarengiz Hasta ve Küçük Vampir Aslanın İninde adlı kitapları, Gülderen Pamir çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Karanlıktan korkan sevimli vampir Rüdiger ile vampirlerle ilgili öyküleri elinden düşürmeyen Anton’un sıra dışı dostluğunu anlatan Küçük Vampir dizisi, birbirinden renkli üç yeni macera ile devam ediyor.

İlk kitabı 1979’da yayımlanan Angela Sommer-Bodenburg imzalı Küçük Vampir dizisinde toplam 20 kitap bulunuyor. hep kitap, tüm dünyada büyük beğeniyle okunan dizinin yedi kitabını ve Küçük Vampir Film Kitabı’nı geçen aylarda yayımladı.

Küçük Vampir 8 – Küçük Vampir Kitap Okuyor

Küçük Vampir hâlâ İniltiler Vadisi’nde kalıyor. Anton da arkadaşına yakın olmak için tatilini burada geçiriyor. Anton ile Küçük Vampir, Titrektaşzade aile tarihçesini okumak için sözleşiyorlar. Böylece Anton, Olga’nın Transilvanya’daki şatosunda başına gelenleri öğreniyor.

Küçük Vampir 9 – Küçük Vampir Esrarengiz Hasta

Anton, psikoloğunda sırasının gelmesini beklerken gözlerine inanamıyor. Kalbi hızla atmaya başlıyor. Bu yüz, gözler ve bu sıra dışı koku… Anton yanılıyor olamaz, bu kesinlikle gerçek bir vampir!

Küçük Vampir 10 – Küçük Vampir Aslanın İninde

Küçük Vampir kardeşleriyle birlikte Kargaburun’un hastanede olmasını fırsat bilip yardımcısı Hafiyeburun’a bir oyun oynamak istiyor. Bunu yaparken elbette Anton da onlara eşlik edecek. Bu sırada aklından birbirinden korkunç düşünceler de geçiyor.

Angela Sommer-Bodenburg’un kaleme aldığı Küçük Vampir Kitap Okuyor, Küçük Vampir Esrarengiz Hasta ve Küçük Vampir Aslanın İninde kitaplarının çizimleri Amelie Glienke’nin imzasını taşıyor.

ANGELA SOMMER-BODENBURG HAKKINDA

Alman şair, yazar ve ressam. Hamburg Üniversitesi’nde, 1968-1972 yılları arasında sosyoloji, pedagoji ve psikoloji okudu. 1972-1984 yılları arasında ise Hamburg’taki bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yaptı. 1984’ten sonra serbest çalışmaya karar verdi. Bugüne değin kırkın üzerinde kitabı yayımlandı, otuzdan fazla dile çevrildi, 20 milyonun üstünde sattı. 

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (19 Haziran 2018)

Yorum yapın