“Küçük Oteller Kitabı”, 20. Yılında Mylos Kitap etiketiyle raflarda

Mayıs 25, 2017

“Küçük Oteller Kitabı”, 20. Yılında Mylos Kitap etiketiyle raflarda

kucuk-otellerMutlu Tönbekici ve Tülin Kılıç’ın yazdığı “Küçük Oteller Kitabı” Mylos Kitap etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Küçük Oteller Kitabı, 20. yılında yeni otelleri ve başarı öyküleriyle bir kez daha karşınızda.

Mutlu Tönbekici ve Tülin Kılıç’ın doğudan batıya, güneyden kuzeye tüm Türkiye’yi gezerek tek tek ziyaret edip binbir emekle kayda geçirdiği bu şık, sevimli, ve daha da önemlisi; her birinin bir öyküsü olan oteller ve sahipleriyle tanışmak, kitapta anlatılanları yerinde görüp deneyimlemek için önemli bir fırsat sunuyor Küçük Oteller Kitabı.

Sıkmayan, gereksiz ayrıntılara boğmayan, fotoğrafları gerçek, lezzeti yerinde, hap bilgiler, ipuçları ve püf noktalarıyla kolay okunan ve aradığınızı kolay bulmanızı sağlayan yapısıyla Küçük Oteller Kitabı, Mylos Kitap etiketiyle raftaki yerini aldı.

Bu kitaba göz atmadan tatil planları yapmayın!

Elinizde tuttuğunuz, önemli bir kaynak kitap olmanın ötesinde Türkiye’de tatil anlayışını yıllar içerisinde değiştirip dönüştüren, takipçilerini yaratıp turizmcileri yeni atılımlar yapmaya yönlendiren bir rehber aynı zamanda.

20 yıldır yayımlanan bu benzersiz rehber, Türkiye’nin sıradışı, özgün, harika küçük otellerini tanıtıyor.  1998’de sadece 81 otelle çıkılan yolda bugüne kadar binlerce otel ziyaret edildi, yüzlercesi tanıtıldı.

Başlangıçtaki çizgiyse hiç değişmedi: Çağdaş bir çift veya ailenin keyifli bir tatil geçirebileceği, mimaride ve dekorasyonda özgün, kişilikli bir çizgiyi yansıtan, konum ve sahipleriyle ve yapıyorlarsa yemekleriyle gönüllerini fetheden yerler… Tabelasında veya işletme belgesinde ne yazdığı önemli değildi. Sahip olmadığı yıldızlar da… Önemli olan, bu kitabın yazarlarının o yeri sevmeleri, kendilerinin de tatil yapmak isteyecekleri, dostlarına gönül rahatlığıyla tavsiye edebilecekleri bir tesis olmasıydı.

Aradan 20 yıl geçti. Türkiye’de turizm hayli gelişti. Bir yanda her şey dahiller aldı başını gitti, sahiller dev otel ve tatil köyleriyle doldu taştı, bir yanda da güzel, özgün, kalıp dışı birçok küçük otel açıldı. Türkiye, bu tadı sevdi.

edebiyathaber.net (25 Mayıs 2017)

Yorum yapın