küçük İskender’den selam ve rica

Temmuz 2, 2018

küçük İskender’den selam ve rica

Gazete Duvar’dan Metin Solmaz’ın haberine göre, küçük İskender’in Bodrum’daki evinde tedavisi ​ve hastalığıyla mücadelesi ​devam ediyor. Lakin bir sıkıntısı var.

Şair ve iyi insan küçük İskender’in Bodrum’daki evinde tedavisi ​ve hastalığıyla mücadelesi ​devam ediyor. Yaklaşık olarak yarım saat önce yanındaydım. Çok iyi bakılıyor. ​Şairliği meşhurluğu bir kenara bu kadar seneyi iyi bir insan olarak geçirmiş olmanın ödülü olarak ​büyük bir sevgi eşliğinde ​hiç yalnız ​kal(a)mıyor. Ünlüler, politikacılar, edebiyatçı arkadaşları, sevenleri sürekli yanındalar. Morali de yerinde.

Sosyal medyada arada hortlayan “küçük İskender öldü” haberlerinden ​-​haklı olarak çok rahatsız. Nasıl bir ilgiye ​muhtaç ve hasta ruh hali bunu yapabilir, bir müsibet hastalıkla mücadele halinde birisinin ölüm haberini uydurabilir bilemiyorum. O haberi yapanların bir çağrıya kulak asacaklarını da zannetmiyorum. Ama Küçük İskender, kendisini sevenlerin, merak edenlerin sosyal medyada duyduklarına itibar etmemesini rica ediyor.

Küçük İskender’den haber almak için yahut iyi dileklerinizi iletmek için Facebook sayfasını takip edebilirsiniz: https://www.facebook.com/ EdebiyatGezegeni/

edebiyathaber.net (2 Temmuz 2018)

Yorum yapın