“Küba Ritmi”, roman tadında bir gezi günlüğü

Temmuz 29, 2016

“Küba Ritmi”, roman tadında bir gezi günlüğü

kuba-ritmiErdem Genç’in “Küba Ritmi” adlı kitabı, Park Kitap etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Modern seyyah Erdem Genç’in en sevdiği ülke Küba’ya olan iki yolculuğunu temel alan Küba Ritmi, birbirinden değerli tavsiyeler veren bir gezi romanı niteliğinde. İki seyahatte, beklentileri farklı iki arkadaş grubu ve iki farklı rotayı anlatan yazar, Küba ruhunu hissetmeniz ve bu ruhla bu yolculuğa çıkmanız için çağrıda bulunuyor.

Arka Kapak

Sevgili Yoldaşım,

Şu an benimle birlikte çok keyifli bir yolculuğa çıkmak üzeresin. Dünyayı gezen bir gezgini kendine âşık eden yüzölçümü küçük, adı büyük bir ülkeyi dostlarımla ziyaret ettiğimde yaşadığımız maceraları okuyacaksın.

Derdim; Küba ruhunu benimle yaşaman. Ve olur da bir gün kendi Küba maceranı yaşamak için yola çıkarsan bu keyifli ruhla yol alman.

Küba ritim, Küba müzik, Küba film, Küba sanat, Küba Che… Daha neler neler!

Erdem Genç kimdir?

Bendeniz, YTÜ Makine Mühendisliği’ni “gezip tozacağım ve iş kuracağım” diye dokuz yılda bitirmiş, üstüne çokça okuyup Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Yüksek Lisans diplomaları toplamış bir kardeşinim.

Bundan önce iki kitabım yayımlandı: Biri “Debut”, öykü kitabı. Diğeri, “20 Yaşında Patron Olmak”, girişimcilik üzerine bir kitap. Fotoğraf sergilerim oldu. Müzik gruplarında vokal yaptım, Ritmbox’ta perküsyon çaldım. Yakında albümüm çıkacak.

He, bir de çok gezdim. Bu yaşımda dünya turu yaptım; kırktan fazla ülke devirdim. En çok da Küba’yı sevdim J

edebiyathaber.net (29 Temmuz 2016)

Yorum yapın