Komedi festivali başlıyor

Ekim 25, 2018

Komedi festivali başlıyor

Ankara Komedi Festivali 14 Kasım’da başlıyor. Açılışta Mahşer-i Cümbüş sahne alacak.

Gezgin Kültür Sanat’ın yapımcısı olduğu, bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Ankara Uluslararası Komedi Festivali’nin programı belli oldu. Ankara Uluslararası Komedi Festivali’nin sanat yönetmenliği bu yıl da mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu tarafından yapılacak. Festivalin programında tiyatrolar, stand-up gösterileri, atölyeler, müzikaller, çocuk etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinlikler bulunuyor.

4’üncü Ankara Komedi Festivali, 14 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de beğenilen doğaçlama tiyatro ekibi Mahşer-i Cümbüş’le açılışını gerçekleştirecek. Kapanışı ise, 25 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da usta tiyatrocu Haldun Dormen’in yeni oyunu “Küllerin Arasından” ile yapacak.

Etkinliklerinin Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi, Yılmaz Güney Sahnesi, Route Sahne, 6;45 Kaybedenler Kulübü, Gaga Manjero, Baattin Via ve CEPA AVM’de düzenleneceği festivalde; Haldun Dormen, Vedat Özdemiroğlu, Alpay Erdem, Cem Davran, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Sumru Yavrucuk, Celil Nalçakan, Candaş Tolga Işık, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Ege Kayacan, Ezo Sunal, Hatunlar Stand-up Ekibi ve Suzan Kardeş gibi popüler isimlerin gösterileri yer alacak.

Festivalle ilgili detaylı bilgiye www.ankarakomedifestivali.com.tr adresinden veya etkinliğin Facebook, Instagram ve Twitter sayfalarından ulaşılabiliyor.  Festival biletleri Biletix ve Dost Kitabevi  şubelerinden de alınabilecek.  Ayrıca, etkinliklerin düzenleneceği salonlarda bulunan gişelerden de biletlere ulaşılabilecek..

Kaynak: Gazete Duvar (25 Ekim 2018)

Yorum yapın