Kocaeli Kültür Kolektifi Derneği edebiyatımızın genç kuşağını Kocaeli ile buluşturuyor

Mayıs 10, 2013

Kocaeli Kültür Kolektifi Derneği edebiyatımızın genç kuşağını Kocaeli ile buluşturuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 5. Kocaeli Kitap Fuarı 11-19 Mayıs tarihlerinde İzmit İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Kocaeli Kültür Kolektifi Derneği, edebiyatımızın genç kuşağını Kocaeli ile buluşturuyor.

Öykü ve öykü eleştirisi alanında Büşra Özcan, Berna Durmaz, Bora Abdo, Erkan Aslan, Hande Gündüz, Kadir Yüksel, Şenay Eroğlu Aksoy; roman ve roman eleştirisi alanında Bora Erdağı, Bülent Usta, Cem Kalender, Doğuş Sarpkaya, Irmak Zileli, Nur Yazgan; şiir ve şiir eleştirisi alanında Mehmet Çakır, Ali Özgür Özkarcı, Ayşe Nalan, Didem Gülçin Erdem, Utku Özmakas etkinliklere katılacak edebiyatçılar.

Ayrıca Ruşen Hakkı ve Fahrettin Demir anılacak. Şiir, öykü, anlatı ve eleştiri alanında ürünler veren Kocaelili yazarların yazın dünyasına katkılarını Hayrettin Geçkin, Suat Özdemir, Şener Aksu, M. Nejat Gacar değerlendirecek.

Kocaeli Kültür Kolektifi Derneği, herkesin etkinliklere katılmasını ve edebiyatın zenginleştirici coşkusunu yaşamasını diliyor.

edebiyathaber.net (10 Mayıs 2013)

Yorum yapın