Kendi öykülerini yazan kadınlar: “Hikâyemi Ben Seçtim”

Aralık 25, 2019

Kendi öykülerini yazan kadınlar: “Hikâyemi Ben Seçtim”

Melis İşiten’in “Hikâyemi Ben Seçtim” adlı öykü kitabı Küsurat Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Oyuncu Melis İşiten’in kaleme aldığı kadın hikâyelerinden oluşan Hikâyemi Ben Seçtim adlı kitap Küsurat Yayınları’nın öykü kitaplığında yerini aldı.

“Bir üflerse aşk kalbinize, ruhunuzu alır götürür.”

Kabuklarını kırıp farklı çatlaklardan yaşama süzülmüş birbirinden farklı kadınların aşkları, tutkuları, hayalleri, savaşlarıyla anlatıldığı bu kitabı tek solukta okuyacak, önyargılarınızı kıracaksınız! Yaşamına konuk olduğunuz güçlü kadınların hikâyeleri boğazınızı düğümlerken kalplerinize ümit ekecek, tüm kadınların bir araya gelip dünyayı değiştireceğine olan inancınızı tazeleyecek!

Melis İşiten okurlarına şöyle sesleniyor:

“Tüm farklılıklarımıza rağmen ve onları kabul edip severek, aynı kalbe sahip olduğumuzu hiç unutmadan birbirimizi özgür bırakmalıyız. Benim bu kitabı yazarken hayal ettiğim tek şey; tüm kadınların fısıltılarına kulak vermeyi öğrenmekti. Birbirimizi dinlemeye, anlamaya ve birbirimize inanmaya bu kitapla başlayabileceğimizi hayal ediyorum. Zaten hayal etmek bizim şu hayattaki en büyük zevkimiz değil mi? Benimle bu hayale ortak olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Benim kadınlarımın hepsi bir arada…

Dünyayı ancak insanların sevgisi kurtarabilir. Sevmeye, büyümeye,

çoğalmaya, paylaşmaya ve bir arada olmaya var mısınız?”

edebiyathaber.net (25 Aralık 2019)

Yorum yapın