Karaköy MONO’nun üçüncü sayısı yolda

Nisan 11, 2017

Karaköy MONO’nun üçüncü sayısı yolda

Mono2Karaköy MONO kültür sanat dergisinin üçüncü sayısı mayıs ayında yayımlanacak.

Tanıtım bülteninden

Edebiyat ağırlıklı kültür sanat dergisi Karaköy MONO, birbirinden farksız biçimde okura sunulan türdeşlerinin aksine, içeriği, tek bir konuya takılıp kalmaması, genç ve tecrübeli isimleri bünyesinde barındırmasıyla, yer aldığı kulvarın farkını ortaya koyuyor.

İlk sayısında Charles Bukowski gibi önemli bir figürü kapağına taşıyarak alanındaki cesaretini de ispat eden Karaköy MONO, sanat dünyasında alınan her nefesi sayfalarına taşıma amacıyla çıktığı yolda adım adım ilerliyor.

Dergide okuru sıkmayan kitap, resim, heykel yazıları, öyküler, perdesini yeni açan tiyatrolar, sesini daha fazla insana ulaştırmak isteyen kaliteli müzisyenler okuyucuyla buluşuyor. Tüm bunların yanında Karaköy MONO; kendi alanında tanınmış simalarla yapılan nitelikli röportajlarla, popüler kültürü entelektüelliğin ince çizgisinde buluşturmayı hedefliyor.

Kültür sanat yayıncılığındaki açlığı gidermek üzere yola koyulan Karaköy MONO, Zafer Algöz, Ercan Kesal, Şevket Çoruh, Seray Şahiner gibi isimlerle yapılan röportajlar, ‘Keşif’ bölümünde ‘yeraltından’ yüzeye çıkmayı hak eden müzisyenler, birbirinden keyifli öyküler ve kitap tanıtımlarıyla Mayıs ayında çıkacak üçüncü sayısıyla okurlarıyla buluşmak için gün sayıyor.

edebiyathaber.net (11 Nisan 2017)

Yorum yapın