Karahindiba Dergi’nin 3. sayısı raflarda

Şubat 11, 2016

Karahindiba Dergi’nin 3. sayısı raflarda

karahindibaKarahindiba Dergi’nin 3. sayısı ‘’Yazarın Meselesi’’ dosyasıyla yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Usta yazar, şair Sunay Akın, son dönemin başarılı yazarlarından Nermin Yıldırım ve 2015 Yaşar Nabi Nayır Şiir Ödülü’ne değer görülen Mehmet Karaca ile söyleşilerin bulunduğu üçüncü sayıda genç yazarların öyküleri ve şiirleri de dikkat çekiyor.

‘’Yazarın Meselesi’’ dosya konusu ile okurları selamlarken usta yazarlar ile birlikte genç yazarları da bir araya getirdi. Murat Gülsoy, Necip Tosun, Nilüfer Altunkaya ve Ömer Erdem ‘’Yazarın Meselesi’’ni kaleme aldılar. Taner Turan, Hakan Günday’ı; Ali Oktay Özbayrak, Yekta Kopan’ı; Tilbe Demir ise Oğuz Atay’ı irdeleyerek yazarın meselesine ışık tutmaya çalıştılar.

Karahindiba Dergi’nin bu sayısında yer alan şairler ise; 2015 yılı Ali Rıza Ertan şiir ödülü sahibi Fatih Akça, Uğur Uçkıran, Muhammed Ali Gülmez, Tuğçe Genç, Mehmet Önder Karakaş, Sena Çelik, Hakan Keysan, Erkan Kantarcı, Murat Mahya Gürses, Ahmet Kürşat Görgeç ve Orhan Kara.

Derginin üçüncü sayısında öyküleri ile yer bulan yazarlar ise; Yasin Özdil, Tunç Toker, Caner Almaz, Sadık Kılıç, Şeyma Sarıkaya, Numan Yılmaz, Uğur Morkaya, Meliha Yıldırım, Melek Ertan, Veli Bayrak, Eren Köksal ve Doğan Ateş.

Denemeleri ile yer alan yazarlar ise; Muhammed Taha Tunç, Esra Karagöz, Handan Yıldırım ve Göksel Bekmezci.

Karahindiba ülkenin her tarafına yeniden dağıldı; estetik ve güzel olanı unutmayalım diye.

Karahindiba Dergi satış noktaları için>>>

edebiyathaber.net (11 Şubat 2016)

Yorum yapın