Karadeniz 6. Kitap Fuarı Etkinlik Programı açıklandı

Şubat 6, 2020

Karadeniz 6. Kitap Fuarı Etkinlik Programı açıklandı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Üniversitesi ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile hazırlanan Karadeniz 6. Kitap Fuarı – Samsun, 15-23 Şubat 2020 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Karadeniz Kitap Fuarı’na bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılmaktadır. Dokuz gün boyunca düzenlenecek panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacaktır.

Karadeniz 6. Kitap Fuarı’nda, aralarında Ahmet Ümit, Canan Tan, Şükrü Erbaş, Latife Tekin, Cemil Kavukçu, Enver Aysever, Oya Baydar, Ayşe Tolga, Altay Öktem, Yavuz Dizdar, Akın Birdal, Füsun Çetinel, Ahmet Şimşirgil, Sara Şahinkanat, Özel Oytun Türkoğlu, Murat Tavlı, Sinem Sal, Cihan Demirci, Kemal Hamamcıoğlu, Hale Caneroğlu, Aret Vartanyan, Çiğdem Sezer, Kutlukhan Perker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Mete Yarar, İlkin Başar Özal, Hikmet Anıl Öztekin’in de bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

Karadeniz Kitap Fuarı’nı Takip Edin

Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.karadenizkitapfuarisamsun.com sitesinden ve facebook/tuyapkitapfuari, twitter/kitapfuari, instagram/kitapfuari hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Girişin ücretsiz olduğu Karadeniz Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 23 Şubat tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

İmza günleri>>>

Etkinlik programı>>>

edebiyathaber.net (6 Şubat 2020)

Yorum yapın