Kahraman Tazeoğlu ve Erol Hızarcı’dan genç okurlar için şahane bir kitap

Mart 15, 2019

Kahraman Tazeoğlu ve Erol Hızarcı’dan genç okurlar için şahane bir kitap

Kahraman Tazeoğlu ve Erol Hızarcı’nın Cevapsız Çağrı adlı kitabı Genç Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

İki usta kalem yeni çağa yeni masallar anlatmak için bir araya geldi. Kahraman Tazeoğlu ve Erol Hızarcı’nn birlikte kaleme aldığı Cevapsız Çağrı Genç Destek Yayınları’ndan çıktı. Genç okurların bir solukta okuyacağı, hayalle gerçeğin iç içe geçtiği bu masal okurlarını yaşam boyunca cevapsız bırakmamamız gereken tek çağrının ne olduğunu düşünmeye sevk ediyor.

Arka kapaktan:

Derbeder Bey on yıldır bir çağrı merkezinde çalışmaktadır. Mesai boyunca, her çağrıyı cevaplamaktadır. Her günü, bu şekilde tükenmektedir. Konuşmaktan dili bir yılanınki gibi uzamış ve çatallanmıştır. Müşterileri dinlemekten kulakları, fil kulağı kadar olmuştur. Başarılı kariyeri kafasını değiştirmekte fakat hayatı hiç değişmemektedir. Çünkü cevapsız bırakmaması gereken tek çağrıyı işitmemekte, ruhundan habersiz yaşamaktadır.

Derbeder Bey terfi edeceği günün sabahında kulaklarından birini kaybeder. Evin altını üstüne getirir ama kayıp kulağını bulamaz. Uykusunda açılan yeni bir rüya kapısından masal âlemine giriş yaparak kayıp kulağını arar. Bu macera onu kendi gerçeğiyle yüzleştirir. Kaybettiğini ararken, asla kaybetmeyeceği varlığına kavuşur.

İki usta kalem, bir solukta okuyacağınız bu masalla yeni çağı selamlıyor ve okurlarına yeni bir pencere açıyor. 

Yazarın Erol Hızarcı’nın yayınevimizden çıkan diğer kitabı: Masal Çetesi

edebiyathaber.net (15 Mart 2019)

Yorum yapın