Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması

Ocak 22, 2016

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması

KGHK_2016_LOGOAnadolu Hayat Emeklilik’in bu sene onuncusunu düzenlediği Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. 14 Mart’a kadar devam edecek yarışmaya başvurular yalnızca internet üzerinden yapılabilecek.

‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’na ilk düzenlendiği 2007 yılından bu yana 9 bini aşkın kadın 40 bini aşkın fotoğrafla katıldı. Kadınların hayata ve dünyaya bakışlarını fotoğraf kareleri ile yansıtacakları bir platform yaratmak amacıyla düzenlenen yarışma onuncu yılında da Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri olmaya devam ediyor.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’16’ya başvurular anadoluhayat.com.tr/kghk veya http://www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden yapılabiliyor.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında ‘Hayata Dair’ teması ile düzenlenen yarışmaya 18 yaş ve üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçılar en fazla 4 adet fotoğrafla katılabiliyor. Bu yılki seçici kurulda Fotoğraf Sanatçısı Prof. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Nihal Kafalı, Fotoğraf Sanatçısı Haluk Çobanoğlu, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer alıyor.

Sonuçları 5 Nisan tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik’in internet sitesinde ve http://www.tfsfonayliyarismalar.org/ adresinde yayınlanacak olan yarışmanın birincisi 5.000 TL, ikincisi 3.000 TL, üçüncüsü 2.000 TL ödül alırken 3 eser de 750 TL mansiyon ödülü kazanacak. Ayrıca sergilenmeye değer bulunan her esere de 250 TL ödenecek.

Başvurular aşağıdaki adres üzerinden yapılabiliyor:

http://www.tfsfonayliyarismalar.org/ulusal_yarismalar_detaylari.asp?s=113

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışması hakkında daha detaylı bilgi anadoluhayat.com.tr adresinden veya 0212 317 70 25 numaralı telefondan edinilebilir.

E-posta:

[email protected]

Konu: Fotoğraf Yarışması

edebiyathaber.net (22 Ocak 2016)

Yorum yapın