Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatili etkinlikleri

Ocak 22, 2016

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatili etkinlikleri

yariyilsenligirevKadıköy Belediyesi, 25 Ocak’ta başlayacak yarıyıl tatili için çocuklara eğlenceli bir program hazırladı.

Tanıtım bülteninden

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatili nedeniyle 23 Ocak-07 Şubat tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi’nin Kültür Merkezleri’ndeki etkinlikler ile çocuklar hem tatillerini keyifli geçirecek hem de sanatla iç içe verimli aktiviteler yapacak.

Yarıyıl Şenliği için zengin bir program hazırlayan Kadıköy Belediyesi, tiyatro, bale, sanat dallarıyla ilgili atölyeler ile birbirinden eğlenceli öğretici toplam 126 etkinlik ile çocukları tatilde sanata doyuracak.

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi, Çocuk Sanat Merkezi ve Kozyatağı Kültür Merkezinde gerçekleşecek yarıyıl tatili şenliği etkinlikleri 23 Ocak tarihinde başlayıp 07 Şubat’a kadar devam edecek. Her yaştan çocuk için ayrı oyunların seçildiği tiyatro oyunları ise karne şenliği kapsamında indirimli bazı etkinlikler ise ücretsiz izlenebilecek.

Sahne çocukların

Yarıyıl Şenliği kapsamında Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi de çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Pop Orkestrası Öğretmen ve Öğrencileri “Şarkılarla Masallar 2” Müzikali ile çocuklar, pop orkestrası eşliğinde, neşeyle hep beraber şarkılar söyleyecekler. Çocuk Sanat Merkezi’nin düzenlediği ve çocukların ücretsiz katılabileceği atölyeler Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ayrıca Festivalde Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımı BAK Kadıköy ekibinin “Bir Afet Masalı” adlı müzikal oyunları çocukları afetlere karşı bilinçlendirecek. Müzikal tiyatroda, çocuklar hem eğleniyor hem de kendi hayatlarını kurtarmayı öğreniyorlar.

Barış Manço Müzesi de çocukları bekliyor…

Sesi Kadıköy Moda’dan dünyaya yayılan Türkiye’nin unutulmaz evrensel sanatçısı Barış Manço’nun ölümünün 17. yılı olan 31 Ocak günü Barış Manço’nın evi tüm sevenlerine ve çocuklara açık alacak. Kadıköy Belediyesi tarafından müze konsepti ile düzenlenen Moda’daki evinde çocuklar, 2014 yılında heykeltıraş Murat Daşkın tarafından yapılan, görenleri hayrete düşüren, Barış Manço’nun silikon heykelini de görebilecekler.

Yarıyıl Şenliği etkinlik detayları www.kadikoy.bel.tr adresinden ya da kültür merkezlerinden öğrenilebilir.

edebiyathaber.net (22 Ocak 2016)

Yorum yapın