Judith Malika Liberman ile “Masallı Söyleşi”

Kasım 9, 2017

Judith Malika Liberman ile “Masallı Söyleşi”

14 Kasım Salı günü 17.15’te Boğaziçi Üniversitesi’nin Kriton Curi Salonu’nda “Masallı Söyleşi” başlıklı interaktif bir söyleşi gerçekleştirecek olan Judith Malika Liberman, söyleşinin ardından kitaplarını da imzalayacak.

Yeni kitabı Masallarla Yola Çık’ı hep kitap aracılığıyla okurlarına ulaştıran Liberman, Boğaziçi Üniversitesi Edebiyat Kulübü’nün ev sahipliğinde okurlarıyla buluşup masalların iyileştirici gücünü hayatımıza nasıl uygulayabileceğimizi anlatacak.

Çok ses getiren Masal Terapi kitabının yazarı Judith Malika Liberman, hep kitap’tan çıkan yeni kitabı Masallarla Yola Çık’ta hayalbazlar, oyunbazlar ve yolcular için yeni bir serüven sunuyor. Masal anlatıcısı, eğitmeni ve sanat terapisti Judith Malika Liberman, masalların içsesimizle ve birlikte yaşadığımız insanlarla bağlantı kurmamıza yardım ettiğine, dünyayı değiştirmek adına ilham verdiğine inanıyor.

Judith Malika Liberman, Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştireceği interaktif “Masallı Söyleşi”de; masal anlatmanın tarihine, sözlü ve yazılı anlatımın birbiriyle ortak ve birbirinden ayrılan noktalarına, masalların bize günlük hayatımızda nasıl yol gösterebileceğine değinecek.

Üniversitenin güvenlik önlemleri nedeniyle, söyleşiye katılmak isteyenlerin kampüse alınabilmeleri için önceden rezervasyon yaptırması gerekmekte. Boğaziçi Üniversitesi Edebiyat Kulübü işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe rezervasyon yaptırmak için [email protected] adresine mail gönderilebilir.

edebiyathaber.net (9 Kasım 2017)

Yorum yapın