İyi Kitap’ın Şubat sayısı çıktı

Şubat 6, 2019

İyi Kitap’ın Şubat sayısı çıktı

İyi Kitap Çocuk ve Gençlik Kitapları Dergisi’nin Şubat sayısı dopdolu bir içerikle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Karin Karakaşlı, Kanadalı yazar Laurel Croza’nın Güzel Bir Gün ve Diğer Öyküler kitabı hakkında yazdı. Adnan Saracoğlu, Martin Baltscheit’ın Cik! adlı resimli kitabını yorumladı. Sanem Erdem, Başvuru Kitaplığı sayfalarında, Hanzade Servi’nin okurla yeni buluşan Karamel Kokulu Öykü Okulu’nu mercek altına aldı. Mehmet Erkurt, efsane yazar Gianni Rodari imzalı Kedilerden Hikâyeler’i inceledi.

Alev Karakartal, Steven B. Frank’in, kitap, okul ve onunla ilgili görevlerle birer ağır işçi hâline getirilmiş çocukların “yaşam hakkı” talepleriyle başlattıkları isyanı konu edinen, Sınıfta İsyan Var! romanı üzerine yazdı. Öte yandan, Nihan Bora Sapmaz, Sevim Ak’ın Anahtar Öyküler isimli yeni kitabının izini sürdü.

Her Yaş sayfalarında, Fransız karikatürist Jean-Jacques Sempé’nin Sahne Işıkları ve Diğer Şeyler isimli özel koleksiyon albümü tanıtılıyor.

İlk Okuma Kitaplığı, Çocuk Kitaplığı, Gençlik Kitaplığı ve Başvuru Kitaplığı sayfalarımız ise her zamanki gibi yine dopdolu! Ödüllü bulmacamızı çözmeyi ise sakın unutmayın. 10. yaşımızı kutlayacağımız Mart ayında yeniden buluşmak dileğiyle, keyifli okumalar…

Dergiyi indirmek için>>>

Edinebileceğiniz noktalar>>>

edebiyathaber.net (6 Şubat 2019)

Yorum yapın