İyi Kitap’ın Nisan sayısı çıktı

Nisan 5, 2019

İyi Kitap’ın Nisan sayısı çıktı

İyi Kitap Çocuk ve Gençlik Kitapları Dergisi’nin Nisan sayısı yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Bu ay, iki söyleşiye yer veriyoruz sayfalarımızda. İlkinde çevirmen Olcay Mağden Ünal, İmdat! Çıkarın Beni Buradan, İmdat! Büyükanne Geri Dönüyor, Kardeşim Bulunmaz Hint Kumaşı ve “Süperhügo” serisinden tanıdığımız Alman yazar Salah Naoura’ya merak ettiklerini soruyor.

“Sahaf Dükkânı” köşemizde ise Doğan Gündüz, yazar Nemika Tuğcu ile amcası Kemalattin Tuğcu üzerine söyleşiyor.

Nisan sayımızda, her zamanki gibi yine iyi kitapların nabzını tutmaya da devam ediyoruz. Karin Karakaşlı, İzlandalı yazar Andri Snær Magnason’un bol ödüllü yapıtı Zaman Sandığı hakkında yazdı. Sanem Erdem, Faruk Duman’ın Beydaba’dan Kelile ile Dimne kitabını yorumladı. M. Banu Aksoy, Başvuru Kitaplığı sayfalarında, Alla Hutnichenko’nun yazdığı Sıra Dışı Meslekler’i mercek altına aldı. Mehmet Erkurt, Alman yazar Andreas Steinhöfel’in unutuşlara direnen sevgi öyküsü Gecen Gündüzüm Olsa’yı inceledi. Emel Altay, Çiğdem Sezer’in son kitabı Kamyon Kafe üzerine yazdı. Öte yandan, Adnan Saraçoğlu, Ashley Spires’ın kaleme aldığı Kocaayak Larf isimli resimli öyküsünü tanıttı.

İlk Okuma Kitaplığı, Çocuk Kitaplığı, Gençlik Kitaplığı ve Başvuru Kitaplığı sayfalarımız ise her zamanki gibi yine dopdolu! Ödüllü bulmacamızı çözmeyi ise sakın unutmayın. Mayıs ayında yeniden buluşmak dileğiyle, keyifli okumalar…

Dergiyi indirmek için>>>

Edinebileceğiniz noktalar>>>

edebiyathaber.net (5 Nisan 2019)

Yorum yapın