İşte, Bilgi Yayınevi’ne göre çocuklara matematiği sevdiren 3 kitap!

Mayıs 29, 2020

İşte, Bilgi Yayınevi’ne göre çocuklara matematiği sevdiren 3 kitap!

Bilgi Yayınevi çocuklara matematiği sevdiren 3 kitap önerdi.

Tanıtım bülteninden

Çocuklar, gerçek hayatta kullanabilecekleri konuları öğrenirken çok daha istekli oluyor, daha iyi odaklanıyor ve bu konularda çok daha başarılı oluyorlar. Bu kitaplar, çocukların matematiğe olan bakış açılarını değiştirecek, çocuklar artık matematiği çok sevecek.

Albie Bright’ın Sayısız Dünyası

Albie Bright’ın Sayısız Dünyası kitabı, İngiltere’nin en prestijli çocuk edebiyatı ödülü olan Carnegie Madalyası adayı. Kuantum fiziğinden, Newton’un yerçekimi yasasına, vücudumuzdaki kromozomlardan paralel evrenin bilinmeyenlerine kadar karmaşık görünen bilimsel bilgileri Albie çocuklara bu kitapta anlatıyor. Çocuklar Albie’nin farklı evrenlere yolculuğuna eşlik ederken hem çok ilginç bilgiler öğrenecek hem de çok eğlenecekler. Albie Bright’ın paralel evrenlerdeki yolculuğu Geleceğe Dönüş filmi tadında. Bilimkurgu filmlerini seven tüm çocuklar bu kitaba bayılıyor.

Christopher Edge‘nin Albie Bright’in Sayısız Dünyası kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile satın almak için hemen tıklayın.

Sayısal Çocuk

Saygı, sayı saymaya babasının kendisine hediye ettiği sayı boncuğu ile başlar. Matematiğin büyülü dünyasında mutlu olan Saygı’nın bir matematik oyunu şeklinde başlayan ilgisi, ailesinin desteğiyle hayatın başka alanlarında da başarıya ulaşmasını sağlar. Matematik tutkusunun peşinden giden Saygı, denemekten asla vazgeçmez. Saygı, sayısal yeteneğini başka alanlarda kullanabileceğini fark ettiğinde arkadaşlarının ve ailesinin takdirini kazanır. Çocuklar bu kitabı okuduklarında, matematiğin sadece bir ders olmadığını, onlara çok farklı kapılar açabileceğini görecekler.

Hidayet Karakuş’un Sayısal Çocuk kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Ay’a Yolculuk

İnsanların Ay‘a ayak basmasından tam 104 yıl önce yazılan Ay’a Yolculuk, bilimkurgu türünün öncüsü Jules Verne‘in en harika kitaplarından sadece birisi. Hayata geçirilmesi mümkün olmadığı düşünülen bir proje Başkan Barbicane’in matematik, fizik, coğrafya, kimya gibi alanlarda uzmanlıkları sayesinde gerçekleşiyor. Bu yolculuk sırasında ortaya çıkan problemleri hep onlar çözüyor. Yazıldığı dönemde henüz icat edilmemiş birçok buluşun Ay’a Yolculuk kitabında yer alması, çocuklara ilham veriyor, onların ufuklarını açıyor.

Jules Verne’in Ay’a Yolculuk kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

edebiyathaber.net (29 Mayıs 2020)

Yorum yapın