İstanbul Kitap Fuarı işi gücü kitap olanlarla yeniden buluşuyor

Haziran 25, 2020

İstanbul Kitap Fuarı işi gücü kitap olanlarla yeniden buluşuyor

İstanbul Kitap Fuarı işi gücü kitap olanları bir araya getireceği bloğunda okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Bir süre önce yayına başlayan www.isimizgucumuzkitap.com güncellenerek yeniden kitapseverlerin karşısına çıkıyor. Bu yaz, güncel kitaplar, dosya konuları, fuardan haberler ve dahası yazarlardan ulaşan sözcüklerle geçecek. 

Edebiyat dünyasından haberler, röportajlar, incelemeler ve yazı dizileriyle kitapseverleri buluşturacak olan platformda, İstanbul Kitap Fuarı onur yazarlarının açılış konuşmalarından videolar ve söyleşiler de paylaşılacak. Açılış konuşmaları dizisi, 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı onur çizeri Tan Oral ile başlayacak. 2015 yılında “Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak” teması kapsamında çizgileriyle fuarı onurlandıran Tan Oral, sözcükleriyle kitapseverlere yeniden seslenecek. Her hafta yeni bir açılış konuşması videosu www.isimizgucumuzkitap.com adresinde yayınlanacak. 

İsimizgucumuzkitap, İstanbul Kitap Fuarı’nın bloğu. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından 1982 yılından beri aralıksız sürdürülen İstanbul Kitap Fuarı bu yıl 31 Ekim-8 Kasım 2020 tarihleri arasında ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile otuz dokuzuncu kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde okurlarla buluşacak.

www.instagram.com/gucumuzkitap

www.twitter.com/gucumuzkitap

www.facebook.com/isimizgucumuzkitap

edebiyathaber.net (25 Haziran 2020)

Yorum yapın