İnanç sistemleri tarafından sömürülen insanın doğru yolu bulması için

Ocak 17, 2020

İnanç sistemleri tarafından sömürülen insanın doğru yolu bulması için

Çağrı Dörter’in Asi Peygamberler – Aklın Doğuşu adlı kitabı Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Hakikat ile dost olan, yalanlara asi olur.”

Dinlere, öğretilere ve aydınlanma yollarına kaynak olan Hakikat’in gerçekte ne olduğunu anlatmak üzere kaleme alınmış bir rehber…

25 senelik bir ruhsal yolculuğun sonucu olarak ortaya çıkan Asi Peygamberler serisinin ilk kitabı olan Asi PeygamberlerAklın Doğuşu, bu yolculuk boyunca açılan bilgi ve deneyimlerden süzülen özün okurlara konsantre olarak sunulması ve disiplinler arası bir noktadan hepsinin merkezindeki Hakikat’in anlaşılması niyetiyle kaleme alınmıştır…

Farklı dogmatik inanç sistemleri tarafından sömürülen insanın doğru yolu bulması için yazılan bu kitap, Hakikat’in peşindeki yolculuğunuzda yol arkadaşınız olacak. 

Arka Kapak Yazısı:

Ne dinler ne de peygamberler anlatıldığı gibidir…

Peygamberler tarihi, sırlarla ve üzeri örtülmüş hakikatlerle doludur…

Peygamberlerin yürüdüğü yollar, her devirde insanlardan saklanmıştır…

Bu kitap, tarih boyunca sır olarak saklanan ve sadece dışa kapalı öğretilerin içinde insanlığa aktarılan dinlerin ve peygamberlerin gerçeğini, Hakikat’in aslında ne olduğunu açık ve yalın bir dille anlatmak amacıyla yazıldı.

  • “Asi Peygamberler” kimlerdi ve onların gerçek öğretilerine insanların ulaşmaları neden engellendi?
  • Âdem ve Havva kavramlarıyla anlatılmak istenen gerçekler nelerdi?
  • İbrahim’in Hint kutsal metinlerindeki yeri neydi?
  • Nuh’un Gemisi aslında neyi anlatıyordu? Hayvanlar, fırtına, sel, deniz ve kara neyi sembolize ediyordu? Ve neden masalmış gibi doğrudan anlatıldılar?
  • Musa ve Firavun’un gerçeği neydi? Hâlâ yaşıyorlar mı? Yaşıyorlarsa nerede ve ne durumdalar? Hangi kıyafetler altındalar?

ASİ PEYGAMBERLER kitabı “İnsanın hakikati nedir? Ben kimim? Nereden geldim, nereye gidiyorum? Bu âlem neden ortaya çıktı?” sorularının cevabını bulma yolculuğudur.

“Asi Peygamberler Öğretisi”ni anlayan insan, dünyaya bir daha asla eskisi gibi bakamaz. Aldatılamaz, sömürülemez ve kandırılamaz. Çünkü peygamberlerin gerçek mesajlarını almış ve onların yolunu anlamış olur.

Gerçek özgürlükse ancak bundan sonra gelir…

edebiyathaber.net (17 Ocak 2020)

Yorum yapın