Idefix Bahar Kampanyası başladı

Nisan 4, 2018

Idefix Bahar Kampanyası başladı

Türkiye’nin en büyük online kitabevi idefix, bahar kampanyası ile kitap tutkunlarına bambaşka bir dünya sunmaya hazırlanıyor.

 ‘’idefix Bahar Kampanyası’’, bu yıl 2 Nisan- 15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşiyor.2.000 yayınevinin katıldığı kampanyada okuyucular yaklaşık 150.000 kitaba %60’a varan indirimlerle ulaşabilecek.  Çeşitli fırsatların yanı sıra kitapseverler yapacakları alışverişlerde ayraçkazanma şansı da yakalayacak.

İmzalı Kitaplar idefix Bahar Kampanyası’nda!

Bahar Kampanyası süresince edebiyatseverler,İlber Ortaylı, Cem Yılmaz, Burak Aksak, Ahmet Ümit, Zafer Algöz, Şermin Yaşar, İclal Aydın, Ayfer Tunç, Teoman ve daha birçok sevilen ismin imzalı kitaplarını satın alma fırsatı bulacak.

idefix Bu Bahar Dopdolu

idefix Bahar Kampanyası’nda kitapseverler birbirinden farklı ve ilgi çekici içeriklere ulaşabilecek.  Türkiye’nin Okuma Haritası ile 2017 yılının en çok aranan, tavsiye edilen, beğenilen, hediye edilen kitapları paylaşılacak.Çok sevilen “Okur-Yazar Hanım” bölümünde ise idefix okurlarının soruları yanıtlanırken okuyuculara tavsiyelerde de bulunulacak. Ayrıca ünlü yazarların röportajları, kararsız okuyucular için bölümler, okuma listeleri ve okur ile yazarın bütünleşeceği “Niçin Okumalıyız”kategorisi ilgi çeken içeriklerden olacak.

Bahar Kampanyası’nda, 50 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo desteği sağlanırken, okuyucular idefix indirim kuponlarını kazanma fırsatı da yakalayacak.

edebiyathaber.net (4 Nisan 2018)

Yorum yapın