“İçedönüklerin Gizli Yaşamı” aralanıyor

Ocak 8, 2019

“İçedönüklerin Gizli Yaşamı” aralanıyor

Jenn Granneman’ın “İçedönüklerin Gizli Yaşamı” adlı kitabı, Selin Can Özdemir çevirisiyle hep kitap tarafından 11 Ocak’ta yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Kendisi de bir içedönük olan Jenn Granneman İçedönüklerin Gizli Yaşamı adlı kitabıyla, sakin doğaları nedeniyle sıklıkla “Neyin var? Neden suratın asık? Üzgün müsün?” gibi sorulara maruz kalan içedönüklerin dünyasına açılan kapıyı aralıyor.  Granneman, hem bilimsel araştırmalardan yararlanarak hem de diğer içedönüklerle ve uzmanlarla yaptığı röportajlar üzerinden içedönüklerin zihninin nasıl işlediğini anlatıyor.

Bazen bir partide, bazen işyerinde bazen bir aile yemeğinde bu sorulara sık sık maruz kalıyor olabilirsiniz. Sakin doğanızı sıkıcılık ve utangaçlıkla ilişkilendirenler olabilir. Çünkü siz bir içedönüksünüz ve toplumun çoğunluğu içedönüklüğün nasıl bir şey olduğunu tam olarak bilmiyor.

Kendisi de bir içedönük olan Jenn Granneman’ın hem anlaşılmayan, görmezden gelinen, hatta kimi zaman reddedilen tüm içedönükler için hem de içedönük arkadaşlarını ve aile üyelerini anlamak isteyen dışadönükler için söyleyecekleri var. İçedönükler ne düşünür, nasıl hisseder, neleri arzular, iş ve aşk hayatını nasıl idare eder? İçedönüklerin Gizli Yaşamı kitabında Granneman, tüm bu soruların derinlerine iniyor, kimi zaman bilimsel araştırmalardan yararlanarak kimi zaman diğer içedönükler ve uzmanlarla yaptığı röportajlarla içedönüklerin zihninin işleyişini anlatıyor. 

Selin Can Özdemir’in İngilizce aslından dilimize çevirdiği İçedönüklerin Gizli Yaşamı, 11 Ocak’ta hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (8 Ocak 2019)

““İçedönüklerin Gizli Yaşamı” aralanıyor” üzerine bir yorum

Yorum yapın