Hiçbir başarı tesadüfi değildir

Temmuz 31, 2018

Hiçbir başarı tesadüfi değildir

Uğur Önver’in “Mo, Mo Salah, Mohamed Salah” adlı kitabı Kırmızı Kedi Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Liverpool,  Mohamed Salah’ın haftalık 100 bin pound olan ücretini 200 bin pound’a çıkararak 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşmesinin yenilenmesi ise Mohamed Salah’ın başarısını bir kez daha gündeme getirdi. Peki, bu başarının sırrı ne?

Spor Spikeri Uğur Önver, Mo Salah’ın herkese ilham kaynağı olacak hayatını kaleme aldığı yeni kitabında Salah’ın başarı basamaklarını, yaşadığı bütün zorluklara rağmen nasıl bir bir tırmandığını anlatırken gençlere de hiçbir şeyin imkânsız olmadığını gösteriyor.

Nasıl oldu da, kıvırcık saçlı Mısırlı bir genç, bambaşka bir kıtadan gelip adını zirveye altın harflerle yazdırdı? İşte bu kitapta Mohamed Salah’ın başarı basamaklarını, yaşadığı bütün zorluklara rağmen nasıl bir bir tırmandığını okurken hayatıyla ilgili “Nasıl olur?” dedirten acı gerçekleri de öğreneceksiniz.

Hızı, tekniği ve altın kalbiyle futbol severlerin gönlünde taht kuran Mohamed Salah, bir insanın istedikten sonra her şeyi başarabileceğinin en güzel kanıtı. Onun hayatını anlatan bu kitap da hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere ilham kaynağı olacak.

edebiyathaber.net (31 Temmuz 2018)

Yorum yapın