Heyecanla beklenen Apollon’un Görevleri serisi devam ediyor

Ocak 29, 2020

Heyecanla beklenen Apollon’un Görevleri serisi devam ediyor

Rick Riordan’ın “Apollon’un Görevleri” serisinin dördüncü kitabı “Tiran’ın Mezarı”, 10 ve üzeri yaş grubu için Doğan Egmont tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Hatıranın ördüğü sözler ateşe atılacak

Yeni ay doğacak burada Şeytan Dağı’nda

Dönüşmüş efendi zorlu bir görevle karşılaşacak

Tiber sayısız bedenle kaplanınca

Yine de güneş güneye devam etmeli

Karanlık dehlizler ve ölümle kavrulmuş topraklar boyunca

Bulmak için hızlı beyaz atın sahibini

Ve ondan almak için bulmacanın nefesini zorla

Fantastik edebiyatın en sevilen yazarlarından Rick Riordan’ın en çok okunan serisi Apollon’un Görevleri dördüncü kitabıyla devam ediyor. Serinin merakla beklenen yeni kitabı Tiran’ın Mezarı okurlarıyla buluşuyor. Doğan Egmont’tan yayınlanan seride macera adım adım sona yaklaşırken Apollon da en zor sınavlarından birini vermeye hazırlanıyor.

Jüpiter Kampı’nda ölüm kalım savaşı verirken Apollon kahramanlığın ne anlama geldiğini öğrenecek! Apollon olmak kolay değil, hele de insana dönüştürülüp Olimpos’tan kovulduysan. Beş eski kâhini bulup tanrısal güçlerini geri kazanırken Apollon hem zaferler hem de trajediler yaşadı. Şimdi kaderi onu San Francisco Körfezi’ndeki Jüpiter Kampı’na sürüklüyor.  Romalı melezler burada üç zalim imparatora karşı çaresizce son bir direniş sergilemeye hazırlanıyorlar. Hazel, Reyna, Frank, Tyson, Ella ve pek çok eski dost, bu felaketi atlatabilmek için Apollon’un yardımına muhtaç. Ancak kurtuluşa giden yol eski bir Roma kralının unutulmuş mezarında saklı. Ve bu kral… Apollon’un bugüne dek karşı karşıya geldiği tüm imparatorlardan daha belalı biri!

edebiyathaber.net (29 Ocak 2020)

Yorum yapın