Hayvan Mezarlığı filminin son fragmanı

Nisan 5, 2019

Hayvan Mezarlığı filminin son fragmanı

 

Sanat Karavanı’ndan Kübra Gaburga’nın haberine göre, korku romanlarıyla tanınan usta yazar Stephen King’in dehşet verici romanı “Hayvan Mezarlığı”nın (Pet Sematary) merakla beklenen yeni beyaz perde uyarlamasının son fragmanı korkuseverlerin beğenisine sunuldu.

Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer ikilisinin yönetmen koltuğuna oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Alyssa Brooke Levine, Hugo Lavoie, Jeté Laurence ve Obssa Ahmed gibi isimler yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle: Boston’daki şehir yaşamlarından kırsal kesime taşınma kararı alan bir ailenin minik bir oğlu ve kızları vardır. Kızlarını bir kaza sonucu kaybeden çiftin yaşadığı travmanın ardından kedileri de ölmüş ve evlerinin yakınındaki gizemli bir mezarlığa gömülmüştür. Gömülmesinin ardından kedileri yaşama geri döner. Gizemli mezarlığın sırrını artık Creed çifti de öğrenmiştir. Gömülen her şeyi bedenen hayata döndüren bu mezarlığı, kızlarını geri getirmesi için de kullanma kararı alan Louis, Ellie’yi gerçekten geri getirebilecek midir? Bir yandan kızlarının tuhaf geri dönüşüyle sarsılan çift, diğer yandan geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

“Hayvan Mezarlığı” ülkemizde 5 Nisan tarihinde vizyona girecek. Ve işte son fragman:

edebiyathaber.net (5 Nisan 2019)

Yorum yapın