Günümüzün katipleri aranıyor!

Mayıs 8, 2014

Günümüzün katipleri aranıyor!

tubitak-katip-teknolojisi-gelistirdi-356601Simplicissimus Book Farm, anadiline hakim profesyonel e-kitap dönüştürücüleri için son projelerinden biri olan ProudScribes.com‘u Nisan ayında duyurdu.

Simplicissimus bu projesiyle yüksek kalitede e-kitaplar oluşturulmasını ve mevcut kitaplara becerikli “katiplerin” çalışmaları sayesinde bir gelecek verilmesini hedefliyor.

Tıpkı metinlerin ve belgelerin yok olmaması için onları kaydeden geçmişteki katipler gibi 21. yüzyılın katipleri de e-kitaplar üzerinde çalışarak kitaplara bir dijital gelecek verecek ve kitapların dolaşımı için yeni yollar sunacak.

ProudScribes’ta dönüşüm işlemlerinin yürütülmesinde yine Simplicissimus’a ait olan ve yayımlanmaya hazır e-kitaplar üretmeye yarayan ücretsiz ve çevrimiçi araç BackTypo kullanılıyor.

ProudScribes’ta dönüşüm yapacak katiplerin ana diline hakim kişilerden oluşması projeyi ön plana çıkaran temel özelliklerinden biri. ProudScribes’ta en kaliteli sonuçların elde edilmesi için dönüşümün, üzerinde çalışılacak metnin dilini ana dili olarak bilen bir profesyonel tarafından yapılması gerektiği inancı hakim.

Şu anda ProudScribes için bir işe alım kampanyası devam ediyor ve ProudScribes ekibine katılmak için tüm dillerden profesyonel dönüştürücüler aranıyor.

Projenin tanımı, hedefleri ve aranılan profil hakkında daha çok bilgi için ProudScribes.com internet adresi ziyaret edilebilir. Bu profile uygun olduğunuzu düşünüyorsanız site üzerinden doğrudan başvuru formunu doldurabilirsiniz. Daha sonra şartları sağlayan tüm adaylarla projeye katılmak için neler gerektiğine dair iletişime geçilecek.

edebiyathaber.net (8 Mayıs 2014)

Yorum yapın