Gümüşlük Akademisi atölyeleri SanatMahal’le Bursa’da

Aralık 29, 2015

Gümüşlük Akademisi atölyeleri SanatMahal’le Bursa’da

ahmet resim

SanatMahal ve Gümüşlük Akademisi işbirliğiyle Gümüşlük Akademisi’nin geliştirdiği atölyeler her ay düzenli olarak SanatMahal çatısı altında Bursa’da yapılacak. Psikiyatrist Ahmet Balad Coşkun ile Psikanalitik Edebiyat Kuramı Atölyesi 10 Ocak Pazar günü başlıyor.

Ocak ayı boyunca her pazar günü SanatMahal Atölye’de olacak çalışmalar 13:00-16:00 saatleri arasında yapılacak. Kavramlar, kuramlar, psikanaliz ve mitoloji, psikanalitik edebiyat eleştirisi başlıkları her hafta ele anılacak.

30-31 Ocak 2016 ve 6-7 Şubat 2016 tarihlerinde Cumartesi-Pazar iki hafta ikişer gün 14:00-17:00 saatleri arasında Yönetmen Ümit Ünal ile Senaryo Nasıl Yazılır atölyesi yapılacak. Atölye içerisinde hikayeyi senaryoya dönüştürmek, sinema dilinin özellikleri ve unsurları, örnek uzun metraj ve dizi senaryoları üzerinden, senaryo yazımının teknik ayrıntılarına girilecek.

Bu atölyelerin dışında SanatMahal kurucu ekibinden eğitimcilerinde katılacağı Oyunculuğa Merhaba Atölyesi ve Judith Liberman’ın eğitmenliğinde başlayacak olan Masal Okulu’nun ilk dersleri başlayacak.

SanatMahal atölyelerine başvurmak için [email protected]‘ye mail atabilir ya da SanatMahal gişesine uğrayarak ön kayıt başvurunuzu yaptırabilirsiniz.

İletişim

0530 972 36 12
www.sanatmahal.com.tr

edebiyathaber.net (29 Aralık 2015)

Yorum yapın