“Grk” serisi seti çıktı

Aralık 18, 2014

“Grk” serisi seti çıktı

grkJosh Lacey’in yazdığı 5 kitaplık “Grk” serisinin özel kutulu seti, Tudem Yayınları’ndan çıktı.

Sokakta bir köpek bulsaydınız ne yapardınız? Onu sahibine geri mi verirdiniz? Peki, ya sahibi binlerce kilometre ötede bir hapishanedeyse? Pes etmek yok. Bundan böyle Grk, Tim’e; Tim’se Grk’ya emanet. Macera başlasın!
Tüm zamanların en havalı köpeği Grk ile serüvenden serüvene koşturan Tim’i helikopter kullanırken ya da kalabalık bir şehrin sokaklarında kan ter içinde bisiklet pedallarını çevirirken görürseniz sakın şaşırmayın! Tim’in ve Grk’nin ne zaman ve nereden çıkacakları hiç belli olmaz. Öyle ki, dünyayı bir uçtan ötekine kat eden kahramanlarımızın yolları Stanislavya, New York, Brezilya, Şeyseller derken Hindistan’a kadar uzamış durumda.
Adı, hem cesur hem cömert hem de sersem anlamına gelen bir köpekle, her türlü olaya karşı pratik bir çözüm önerisi getirebilen iş bitirici bir çocuk eşliğinde dünyayı dolaşmaya ne dersiniz? Üstelik hiç ummadığınız zamanlarda sıra dışı olaylarla karşılaşıp tehlikeli insanlarla mücadele etmek de cabası… Eğer yanıtınız evetse, geç kalmadan peşimize takılın.
Birbirinden matrak beş kitaptan oluşan bu özel kutulu set, eğlenceli seriye kütüphanelerinde bir bütün olarak yer vermek isteyen koleksiyonerler, serüven dolu hikâyeler keşfetmek isteyen yeni okurlar ve kitap hediye etmekten hoşlanan edebiyatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat.

edebiyathaber.net (18 Aralık 2014)

Yorum yapın