Google Play Kitaplar Türkiye’de

Kasım 11, 2013

Google Play Kitaplar Türkiye’de

google-play-logoGoogle, kitap satın alma ve okuma servisi Google Play Kitaplar’ı Türkiye’deki kitapsevelere açtı.

Yurtdışında uzun süredir aktif olan, kişiselleştirilebilir okuma deneyimi yaşatan servis, milyonlarca yapıtı bünyesinde barındırıyor.

Google Play Store’da yapılan yeni güncelleme ile birlikte artık uygulama ve oyunların yanı sıra kitap da satın alınabilecek. Google’ın Türkiye’deki kitap kurtlarının erişimine açtığı Google Play “Kitaplar” servisi, en çok satanlardan klasiklere kadar milyonlarca kitabı satın alma fırsatı sunuyor. Akıllı telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza Kitaplar uygulamasını yükleyerek aralarında Türk yazarlarının da bulunduğu milyonlarca yapıtı satın alabilir, dilediğiniz cihazdan dilediğiniz zaman okumanın keyfini sürebilirsiniz.

Şu an itibariyle İngilizce kitapların yer aldığını mağazada, kitapların TL cinsinde satıldığı göze çarpıyor. Google Play Kitaplar üzerinden satın aldığınız kitapları iOS ve Android’li cihazınızda veya web üzerinden okumanız mümkün. Çoklu platform desteği sayesinde mobil cihazınızda okumaya başladığınız bir kitabı, tabletinizde okumaya devam edebiliyorsunuz.

11 Kasım 2013

Yorum yapın