“Gizemleri Sherlock Gibi Çöz: Akıl Yürütme Güçlerini Dünyanın En Ünlü Dedektifine Karşı Test Et” yayımlandı

Şubat 12, 2019

“Gizemleri Sherlock Gibi Çöz: Akıl Yürütme Güçlerini Dünyanın En Ünlü Dedektifine Karşı Test Et” yayımlandı

Stewart Ross’un Gizemleri Sherlock Gibi Çöz: Akıl Yürütme Güçlerini Dünyanın En Ünlü Dedektifine Karşı Test Et adlı kitabı, Ayşegül Gürsel Duyan çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

hep kitap Sherlock Holmes hayranlarını, Holmes’le birlikte suç dünyasının altını üstüne getirmeye davet ediyor! 15 Şubat’ta raflarda yerini alacak olan Stewart Ross imzalı Gizemleri Sherlock Gibi Çöz kitabı; yirmi beş yeni hikâyeyle büyülü Sherlock Holmes dünyasının kapılarını açıyor.

Okurlar Gizemleri Sherlock Gibi Çöz: Akıl Yürütme Güçlerini Dünyanın En Ünlü Dedektifine Karşı Test Et kitabıyla; Stewart Ross’un, Dr. Watson’ın arşivinden aldığını söylediği yirmi beş yeni maceranın peşine düşüyor ve ünlü dedektif ve doktorun peşinden suçluların izini sürüyorlar.

Gizemleri Sherlock Gibi Çöz ile bu defa Sherlock’tan bir adım önde olabilir, gizemleri onun ünlü tümdengelim yöntemiyle çözebilir ve Baker Sokağı 221B’de rahat bir koltuğa kurulabilirsiniz. Kimi hikâyede kanıtları inceleyerek suçluyu tespit etmeniz gerekecek, kiminde ise Sherlock biraz ipucu verecek, size ünlü dedektifin akıl yürütme yöntemini çözmek kalacak. Kendi kararınızı verdikten sonra arkadaki çözümlere bakmayı da unutmayın!

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (12 Şubat 2019)

Yorum yapın