Gio Ödülleri 2016 için geri sayım başladı

Nisan 15, 2016

Gio Ödülleri 2016 için geri sayım başladı

gio-2016Fantazya, korku ve bilimkurgu yapıtlarının yarıştığı Gio Ödülleri 2016 için geri sayım başladı.

Tanıtım bülteninden

Türkiye’de fantazya, korku ve bilimkurgunun tanıtılması, yaygınlaştırılması, hayal gücünün öneminin vurgulanması ve bu türlerde eserler üretilmesini teşvik etmek için usta sanatçı Giovanni Scognamillo’ya ithaf ettiğimiz ve her yıl düzenlediğimiz Gio Ödülleri bu sene yeni ödül kategorileri ile karşınızda olacak.

Gio’dan aldığımız ilhamla, Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği; bilimkurgu, korku ve fantazya türlerinde üreten yazar ve çizerleri bu sene de kalemlerini konuşturmaya çağırıyor.

Gio Ödülleri 2016’nın bu seneki ödül kategorileri ve ayrıntılı bilgiler için Gio Ödülleri’ne özel hazırladığımız web sitesini ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın!

Yarışmamıza adını veren ve gönlümüzde ayrı bir yere sahip olan Giovanni Scognamillo; ülkemizde henüz fantazya, korku ve bilimkurgunun konuşulmadığı, sanatsal üretimlere konu olmadığı yıllarda ortaya koyduğu yapıtlarıyla bu türlerin öncülüğünü yapmış bir sanatçı; araştırmaları, öyküleri kısacası ürettiği her eserle bu türlerle ilgilenenlerin ufkunu açmış, sanatçıları cesaretlendirmiş bir rehber.

GİO Ödülleri sitesi: http://gio.fabisad.com

FABİSAD resmi sitesi: http://www.fabisad.com

Facebook: http://www.facebook.com/FABISAD

Twitter: http://twitter.com/fabisad

edebiyathaber.net (15 Nisan 2016)

Yorum yapın