“Gel Beraber Parmak Baskı Yapalım” çocuklar için raflarda

Ekim 25, 2017

“Gel Beraber Parmak Baskı Yapalım” çocuklar için raflarda

Çocuk kitapları dizisi “Ben Bir Küçük Sanatçıyım”ın ikinci kitabı Gel Beraber Parmak Baskı Yapalım, 27 Ekim’de hep kitap etiketiyle yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Marion Deuchars’ın hazırladığı Gel Beraber Parmak Baskı Yapalım; parmak baskıyla resim yapmanın farklı ve şaşırtıcı yollarını göstererek çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını zenginleştiriyor.

“Ben Bir Küçük Sanatçıyım” dizisinin ilk kitabı Gel Beraber Resim Yapalım yaz aylarında hep kitap logosuyla raflarda yerini aldı. hep kitap, şimdi de dizinin ikinci kitabı Gel Beraber Parmak Baskı Yapalım’ı sanatseverlerle buluşturuyor.

Kendine özgü tarzıyla dünya çapında tanınan, birçok uluslararası tasarım ve illüstrasyon ödülüne layık görülen İskoç illüstratör Marion Deuchars’ın hazırladığı kitap; çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını zenginleştirecek birbirinden eğlenceli aktiviteler sunuyor. Berrak İdiman’ın dilimize çevirdiği Gel Beraber Parmak Baskı Yapalım’da parmak baskıyla kuş, yüz ifadesi ve bisiklet çizimlerinin nasıl yapılabileceği tarif edilirken çocuklar parmak baskıyla resim yapmanın farklı ve şaşırtıcı yollarını keşfediyor.

Dizinin diğer kitapları Gel Beraber Yaratıcı Oyunlar Oynayalım ve Gel Beraber Büyük Ressamlar Gibi Çizelim de ileriki aylarda küçük okurlarla buluşacak.

edebiyathaber.net (25 Ekim 2017)

Yorum yapın