FBI raporlarına göre en psikopat burçlar

Aralık 10, 2018

FBI raporlarına göre en psikopat burçlar

Burak Ali Kartal’ın Merkür Geri Gitti: FBI Raporlarına Göre En Psikopat Burçlar adlı kitabı Karakarga Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Merkür geri giderse hangi burçlar katil olur?

Ülkemizde çok fazla örneği olmasa da seri katiller dünya çapında tartışılan konulardır. Pek çok filme, romana, oyunlara, dizilere vs. konu olmuşlardır. Peki, bu katillerin burçlarının işledikleri cinayetlerde rolü olabileceğini hiç düşünmüş müydünüz? Burak Ali Kartal suç dünyasının en çok konuşulan isimlerinin işledikleri suçların burçlarıyla ilişkisini Merkür Geri Gitti adlı kitabında anlatıyor. Karakarga Yayınları etiketiyle kitabevi raflarındaki yerini alan kitabı okuduktan sonra her tartışmadan sorumlu tutulan Merkür’ün suçlu olup olmadığını anlayacaksınız.

Arka kapaktan: 

Gezegenlerin konumları, hareketleri ve birbirleriyle etkileşimleri bedenimizi ve zihnimizi nasıl etkiliyor? Merkür’ün yavaşlaması, nasıl oluyor da Dünya’da hem elektronik aletleri hem de ilişkileri bozuyor? Burçlarına göre insanlar nasıl oluyor da bambaşka huylara, enerjilere, yönelimlere ve hikâyelere sahip olabiliyorlar? Burak Ali Kartal, suç dünyasının efsaneleri arasında yer alan seri katillerin ve dolandırıcıların, burçlarına göre hangi dürtülerle ve ne şekilde suç işlediklerini anlatıyor. Bu ürkütücü ve düşündürücü sınıflandırmanın başında ise diyor ki; “Merkür’ün etkilerine inanın ama her şey için de Merkür’ü suçlamayın.” 

edebiyathaber.net (10 Aralık 2018)

Yorum yapın