Fantastik meraklıların kaçırmaması gereken, çok satan bir roman

Eylül 19, 2018

Fantastik meraklıların kaçırmaması gereken, çok satan bir roman

hep kitap, Lisa Maxwell’in New York Times Çok Satanlar Listesi’ne giren romanı Son Sihirbaz’ı 21 Eylül’de Türkiye’deki fantasik roman meraklılarıyla buluşturuyor. Son Sihirbaz, sihrin geleceğini kurtarmak için zamanda yolculuk yapan yetenekli bir hırsızın hikâyesiyle okurları sihirli bir şehrin, eski New York’un arka sokaklarına davet ediyor.

Modern New York’ta sihir yok. Eski sihri kullanabilen birkaç Mageus da saklanmak, kimliklerini gizlemek zorunda. Çünkü onlardan nefret eden bir Cemiyet ve eğer yaklaşırlarsa sadece sihirlerini değil, hayatlarını da alacak bir Eşik var.

Modern dünyada sihri kullanabilen son kişilerden biri Esta. Yetenekli bir hırsız. Kimse farkına varmadan istediği her şeyi ele geçirebilir. Çocukluğundan beri tek bir görev için hazırlanıyor: 1902’ye dönüp Cemiyet’in ve Eşik’in bütün gizemlerini barındıran eski bir kitabı çalmak. Üstelik bunu sihirbaz kitabı yok etmeden yapmak.

Ama eski New York tehlikeli bir şehir. Çeteler ve gizli topluluklar her yerde. Ve tabii sihir de… Herkes sihrini Cemiyet’ten saklamaya çalışsa da öyle güçlü ki havada titreşimi hissediliyor. Hiçbir şey, hiç kimse göründüğü gibi değil. Esta’nın işi zor. O da oyunlar oynayacak, sihirbaza yaklaşmak için türlü yollar deneyecek. Peki ya bunu yaparken geçmişte bıraktıklarına ihanet etmesi gerekirse?

İlke Afacan’ın İngilizce aslından dilimize çevirdiği Son Sihirbaz, hep kitap logosuyla, 21 Eylül’de raflardaki yerini alacak.

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (19 Eylül 2018)

Yorum yapın