“FABİSAD Almanak 2016” ve “FABİSAD Almanak 2017” yayımlandı

Ocak 19, 2018

“FABİSAD Almanak 2016” ve “FABİSAD Almanak 2017” yayımlandı

Fantastik ve Bilimkurgu Sanatları Derneği (FABİSAD) üyesi yazar ve çizerlerin öykü, deneme, makale ve çizimlerinden oluşan “FABİSAD Almanak 2016” ve “FABİSAD Almanak 2017” dijital ortamda ücretsiz olarak yayımlandı.

Geçtiğimiz iki yılın panoraması niteliğindeki seçkiler, dernek üyesi yazar ve çizerlerin fantastik, bilimkurgu ve korku türlerinde öykü, deneme, makale ve çizimlerinden oluşuyor.

Derneğin açıklaması şöyle:

“FABİSAD’ın gelenek haline getirmeyi planladığı Fabisad Almanak’ın yenisi ile karşınızdayız.

 İlkini okuyanlar hatırlayacaktır, “Almanak”, 2015 yılında başladığımız bir projeydi. Aynı yıl içinde yapılan işlerimizden birer örnekle katıldığımız bu çalışma okurlarımız için bir yeni yıl hediyesiydi. Fabisad üyelerinin eserlerinden oluşan ücretsiz, e-kitap formatında sunduğumuz bu derlemeyi okuyanlardan hep iyi yorumlar aldık.

 “Almanak 2016” yaşanan bazı aksaklıklardan dolayı yayımlanamadı. Elimizde bir sürü güzel iş, eser birikmişti. Üstelik bu yıl kararlıydık ve 2016 yılında sunamadığımız hediyemizi de beraberinde vereceğimiz Almanak 2017’yi hazırlayıp sizlere ulaştıralım istedik.

 Fabisad sonsuzluğun içinde, ki bu bir uzay boşluğu, tekinsiz bir gökyüzü ya da büyülü bir deniz olabilir, yoluna devam eden bir gemi gibi. Yazan, çizen, anlatan ve okuyanların birbirine karıştığı mürettebatı ile hedefine doğru ilerliyor. 

Size anlatacak çok şeyimiz var. 

Keyifli okumalar.”

E-kitap formatında yayımlanan kitabı http://www.fabisad.com/haber/fabisad-almanak-2016-ve-fabisad-almanak-2017-yayimlandi/ adresinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

edebiyathaber.net (19 Ocak 2018)

Yorum yapın