Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri 28 Kasım’da

Ekim 26, 2015

Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri 28 Kasım’da

1448461785_HAYALLERLE_DOLU_BEBEK_EVLER__Rahmi M. Koç Müzesi, İstanbul Oyuncak Müzesi ve Ankara Rahmi M. Koç Müzesi’nde 28 Kasım Cumartesi günü yapılacak Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri’nde çocuklar farklı sanat çalışmaları gerçekleştirecek.

Rahmi M. Koç Müzesi

Etkinlik: ‘Tasarım Atölyesi; Hayallerle Dolu Küçük Evler’

Yer: Fenerbahçe Vapuru

Tarih: 28 Kasım Cumartesi

Saat: 11.00 – 13.00

Yaş: 8 – 12 Yaş Arası

Etkinlik detayı: Çocuklar, müzede süreli olarak kurulan ‘’Hayallerle Dolu Küçük Evler’’ sergisini gezdikten sonra edindikleri bilgileri sanatla birleştirerek kendi bebek evlerini tasarlayacak, böylece küçücük evlere büyük hayallerini sığdıracaklar. Faber-Castell Yaratıcılık Atölyesi kapsamında gerçekleşen etkinliğe katılım için biletler www.biletix.com üzerinden temin edilebilir. Atölye için kişi başı katılım ücreti 50 TL.

İstanbul Oyuncak Müzesi

Etkinlik: ‘Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri”

Yer: İstanbul Oyuncak Müzesi

Tarih: 28 Kasım Cumartesi

Saat: 11.00 – 13.00

Yaş: 4 – 6 Yaş Arası (Aile İle), 7 – 12 Yaş Arası (Bireysel)

Etkinlik detayı: Bu ay “hayal” konusunun işlendiği Yaratıcılık Atölyeleri çerçevesinde Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikte, çocuklar kendileri için birer maske hayal edecekler. Şekilleri, renkleri düşleyerek ve parmaklarını harekete geçirip, birbirinden renkli maskeler tasarlayacaklar. Etkinlik müze ziyaretçilerine ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir. Faber-Castell ile Yaratıcılık Atölyeleri’ne katılım için kayıt yaptırılması gerekmektedir. Müze giriş ücreti indirimli 9 TL, tam 12 TL’dir.

Ankara Rahmi M. Koç Müzesi

Etkinlik: ‘Eğlenceli Prizmalar; Geometri Atölyesi’

Yer: Ankara Rahmi M. Koç Müzesi

Tarih: 28 Kasım Cumartesi

Saat: 11.00 – 12.30

Yaş: 7 – 10 Yaş Arası

Etkinlik detayı: Faber-Castell Yaratıcılık Atölyesi kapsamında düzenlenen atölyede, çocuklar geometri ile eğlenceyi birleştirecek. Atölye için kişi başı katılım bedeli 25 TL’dir. Katılım için rezervasyon yapılması gerekmektedir. 0 312 309 68 00 no’lu telefondan rezervasyon yapılabilir.

edebiyathaber.net (27 Kasım 2015)

Yorum yapın