Erteleme sorununa çözüm bulundu: “erteleME”

Nisan 1, 2013

Erteleme sorununa çözüm bulundu: “erteleME”

erteleME! Amerika’nın kişisel gelişim gurusu ve çok satan yazarı Steve Chandler’ın zaman algınızı değiştirecek ve pek çok kişiye rehber olacak yeni kitabı.

Trend Yayınevi‘nden çıkan bu kitabıyla Steve Chandler, sizleri zaman algınızı değiştirecek yüzbir bölümlük bir yolculuğa çıkarıyor.

Kitapta, ertelemelerinizden kurtulabilmeniz için gerekli olan ipuçları ve tüyolardan çok daha fazlası var. Steve Chandler’ın pratik uygulamaları sayesinde bir Zaman Savaşçısı olmayı öğrenecek ve zamanın kölesi olarak yaşamayı geçmişteki nahoş bir anı haline getireceksiniz.

erteleME! sayesinde etrafınızdaki kaosu çok çok yavaşlatarak düzenleyecek ve başkalarını memnun etmek, onay beklemek gibi durum ve gelecek odaklı düşüncelerinizden kurtulacaksınız. Gününüzü “Zaman Savaşçısı” nın yöntemiyle düzenleyerek yapmak istediğiniz ya da istemediğiniz şeyleri ertelemekten vazgeçecek ve adım adım ilerleyerek her işi ya da projeyi tamamlayacaksınız.

Böylelikle kendi dünyanız tarafından sömürülmek yerine, dünyanıza katkıda bulunur hale geleceksiniz. Chandler’ın kendisi de bugüne kadar otuzdan fazla kitap yazmış ve kitapları toplamda milyonlar satmış bir “Zaman Savaşçısı”dır. Kendinize sorunsuz ve mutlu geçen bir gün yaratabilmeniz için yapmanız gereken “Üşeniyorum öyleyse yarın” dememek ve bu kitabı okumayı ertelememek…

edebiyathaber.net (1 Nisan 2013)

Yorum yapın