Ercan Kesal’ın kitabı sinemaya uyarlanacak

Mart 22, 2018

Ercan Kesal’ın kitabı sinemaya uyarlanacak

Birgün Gazetesi’nin, Medya Tava’dan Birsen Altuntaş’a dayandırdığı habere göre; yazar, hekim, yönetmen ve oyuncu Ercan Kesal‘ın okurlarıyla buluşturduğu Nasipse Adayız kitabının sinemaya uyarlanacağı öğrenildi.

Reyting rekortmeni “Çukur”da canlandırdığı İdris Koçovalı karakteriyle kısa sürede fenomen olan ErcanKesal, yaz aylarında film çekmeye hazırlanıyor.

Sevilen oyuncu “Nasipse Adayız” adlı kitabını beyazperdeye aktaracak. Poyraz Film’in yapımcılığında hayata geçirilecek filmin çekimleri temmuz ayında yapılacak. Ercan Kesal, şu günlerde yazıp yöneteceği filmin cast çalışmalarına başladı. Usta oyuncu tanınmış isimlerin yanı sıra ağırlıklı olarak popüler olmayan yetenekli isimlere rol vermeyi planlıyor.

Ercan Kesal’ın büyük ilgi gören “Nasipse Adayız” adlı kitabı, bir belediye başkan aday adayının hikâyesi etrafında günümüz siyasetinin perde arkasına ışık tutuyor. Kitapta Doktor Kemal, bir radyo programı sayesinde adının belediye başkan adayı olarak geçtiği öğreniyor ve bir anda hoşuna giden bu durum onu büyük bir girdabın içine sürüklüyor.

edebiyathaber.net (22 Mart 2018)

Yorum yapın